De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

07 oktober 2014

Volgens Blogger wordt dit blog enorm gelezen in de Oekraïne. Waarom daar? Statistieken vergelijken


Pageviews per land

Grafiek van populairste landen onder kijkers van de blog
ItemPageviews
Nederland
2146
Oekraïne
1684
Verenigde Staten
568
Frankrijk
402
Duitsland
323
Rusland
182
Polen
136
Verenigd Koninkrijk
60
België
38
Spanje
33


Je schrijft een weblog om gratis informatie te verspreiden over immigratie en integratie en de meeste artikelen zijn in het Nederlands. Ik begrijp er dus geen snars van waarom zoveel mensen in de Oekraïne het lezen. Die willen toch niet allemaal naar Nederland komen en ons vreemdelingenrecht is toch ook weer niet zo boeiend. Dus ik sta voor een raadsel. Of zit er in de Oekraïne een grote data-hub van Google?

De bovenste statistieken zijn van deze week. Ook bij die van afgelopen maand drijft de Oekraïne boven.

Dit zijn de totale statistieken en die zijn anders.

Pageviews per land

Grafiek van populairste landen onder kijkers van de blog
ItemPageviews
Nederland
368266
Verenigde Staten
71408
Duitsland
33010
Rusland
31867
België
17315
Frankrijk
10099
Oekraïne
9433
Verenigd Koninkrijk
7888
India
2515
Ierland
1491

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator