De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

15 oktober 2014

VACATURE bij NIDOS als jeugdbeschermer op het AanmeldcentrumVacature jeugdbeschermer Den Bosch

Voor ons team in Den Bosch (Aanmeld Centrum)zoeken wij een jeugdbeschermer.
De jeugdbeschermer is als voogd verantwoordelijk voor de begeleiding van alleenstaande minderjarige asielzoekers en vluchtelingen.

Op het Aanmeld Centrum vindt de procedure van de jongere plaats. Daar vinden ook de gehoren van de IND plaats. Het bijstaan van de jongere door  een jeugdbeschermer tijdens de asielprocedure is van groot belang.
De werkzaamheden van de jeugdbeschermer in het Aanmeld Centrum in Den Bosch bestaan voornamelijk uit het bijwonen van gehoren van de IND samen met de jongere. Hierbij is het ondersteunen van de jongere en het bewaken van het algehele proces de taak van de jeugdbeschermer.

De jeugdbeschermer voert deze taak uit met respect voor de eigen culturele achtergrond van de jongere, stelt het belang van de jongere centraal en grijpt in wanneer nodig.
Voor de vacature die wij momenteel hebben geldt dat het accent van de functie ligt bij de begeleiding van jongeren tijdens hun asielprocedure welke op AC Den Bosch plaatsvindt.

De duur van de dienstverbanden is in eerste instantie 6 maanden.

Functie eisen
Deze functie vraagt om goede afstemming met de ketenpartners en het goed kunnen werken in teamverband.
Van de kandidaat wordt een flexibele houding verwacht met daarbij het vermogen om zelfstandig beslissingen te nemen. Daarnaast wordt verwacht dat de kandidaat bekend is met de doelgroep, om kan gaan met werkdruk en stressbestendig is.

Je hebt een professionele houding in de omgang met asielzoekers en vluchtelingen. Je bent in staat om de regie te nemen en te houden. Je beschikt over organisatievermogen, flexibiliteit, zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Het bezitten van een diploma HBO-MWD, HBO Pedagogiek of SPH is een vereiste. Je bent geregistreerd in het beroepsregister BAMw of je registreert je voor aanvang van het dienstverband.
Kandidaten moeten beschikken over een rijbewijs en eigen vervoer.
Procedure
Belangstellingen kunnen per mail de sollicitatiebrieven sturen aan vacatures@nidos.nl (t.a.v. dhr. O. Topper) vóór maandag 13 oktober.

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator