De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

01 juli 2012

Kamerbrief situatie van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders (LHBT’s) in Irak

Op 25 juni jl. heeft mijn ambtgenoot van Buitenlandse Zaken een thematisch ambtsbericht uitgebracht over de situatie van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders (LHBT’s) in Irak. Daarnaast heeft de minister van Buitenlandse Zaken mij per brief geïnformeerd over het asielbeleid in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zweden ten aanzien van deze groep. Het ambtsbericht en de brief kunt u terugvinden op de website van de Rijksoverheid (www.rijksoverheid.nl).
Ik ben voornemens op zo kort mogelijke termijn dit ambtsbericht op consequenties voor het toelatingsbeleid te bezien, en uw Kamer daarover te informeren. Tot dat uw Kamer is geïnformeerd, wordt niet beslist op asielaanvragen van Iraakse LHBT’s en worden deze zaken aangehouden, behoudens op zaken waarin contra-indicaties bestaan of waarbij Nederland niet verantwoordelijk is voor de behandeling van de asielaanvraag. Verder zal ik geen onomkeerbare stappen zetten ten aanzien van Iraakse LHBT’s die een asielverzoek hebben ingediend en waarvan de behandeling de verantwoordelijkheid van Nederland is, tot dat uw Kamer zich over mijn besluit heeft kunnen uitspreken. Zaken waarin openbare orde contra-indicaties worden tegengeworpen zijn van deze toezegging uitgezonderd.
De minister voor Immigratie, Integratie en Asiel,

Bron: http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/asielbeleid-en-immigratie/documenten-en-publicaties/kamerstukken/2012/06/28/kamerbrief-situatie-van-lesbiennes-homoseksuelen-biseksuelen-en-transgenders-lhbt-s-in-irak.htmlLaw Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator