De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

23 december 2010

Advocate uit Made voor onbepaalde tijd geschorst

Advocate Marja van den Toorn-Volkers, die praktijk houdt in Made, is voor onbepaalde tijd geschorst. Dat is een gevolg van een reeks van klachten van cliënten over de kwaliteit van haar bedrijfsvoering. Dat meldt BN de Stem.

Van den Toorn heeft tot en met 30 december de tijd om in beroep te gaan tegen de uitspraak van de Raad van Discipline. In het geval van Van den Toorn zou sprake zijn van misbruik van de overheidsregeling voor rechtsbijstand van advocaten aan vreemdelingen die daar zelf geen geld voor hebben.

Het kantoor kwam in het verleden al vaker in opspraak, onder meer wegens buitensporig hoge declaraties. Marja van den Toorn was niet bereikbaar voor commentaar. Echtgenoot Rob wel: hij verwacht dat Marja zeker in appel zal gaan tegen de uitspraak.


Bron: http://www.advocatie.nl/page?1,4570

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator