De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

02 december 2010

VACATURE: Detentietoezichthouder

Geplaatst op: 1 december 2010
Geplaatst door: Group 4 Securicor
Functiebeschrijving

Ben jij op zoek naar een fulltime of parttime baan met een maatschappelijke en sportieve uitdaging? Ben je stressbestendig en kun jij uitstekend in teamverband werken? Dan hebben wij de baan voor jou!

Als detentietoezichthouder ben je verantwoordelijk voor de beveiliging van het detentiecentrum en lever je een belangrijke bijdrage aan het bewaren van de rust en orde. Het uitdagende van deze functie is dat je werkzaam bent binnen een omgeving waar uitgeprocedeerde vreemdelingen wachten op uitzetting naar hun land van herkomst.

Je taken bestaan uit het begeleiden en verzorgen van de gedetineerden. Hierbij kun je denken aan het uitvoeren van celinspecties, het houden van toezicht tijdens het dagprogramma en de dagelijkse looprondes buiten.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gedetineerden en je beschikt dan ook over uitstekende sociale en contactuele vaardigheden. Wanneer er conflictsituaties ontstaan, voorkom jij met je natuurlijk overwicht dat het conflict uit de hand loopt. Met agressieve situaties weet jij op een gepaste en humane manier om te gaan.
Gezien de omstandigheden en risico's waar je als detentietoezichthouder mee te maken kunt krijgen, zijn wij op zoek naar stressbestendige mensen met een zekere vakvolwassenheid die voldoende levens- en werkervaring met zich meebrengen.
Tevens is het van belang dat je over een uitstekende fysieke conditie beschikt. Bij aanname en aansluitend jaarlijks wordt je fitheid getoetst door het afleggen van een fitheidstest. Een training elementaire zelfverdediging is onderdeel van je opleiding. Om je conditie op peil te houden volg je periodiek een training 'praktisch penitentiair optreden', waarbij je met verschillende oefeningen je weerbaarheid en conditie traint.

Functie-eisen

Je komt voor deze functie in aanmerking indien je:[li] Een diploma beveiliger 2 / ABM / basisdiploma beveiliger hebt, òf bereid bent deze binnen de organisatie te behalen terwijl je een volledig salaris verdient[li] Flexibel inzetbaar bent (dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten) voor minimaal 24 uur per week[li] Een goede fysieke conditie hebt (het afleggen van een fitheidstest is onderdeel van de sollicitatieprocedure)[li] Van onbesproken gedrag bent (een antecedentenonderzoek is onderdeel van de sollicitatieprocedure)[li] In het bezit bent van een rijbewijs B en eigen vervoer[li] Binnen een straal van 40 kilometer rondom het detentiecentrum woont

Arbeidsvoorwaarden

Een leuke, afwisselende functie bij één van de grootste werkgevers ter wereld. Bij G4S waarderen wij jouw prestaties en bieden we je kansen. Daarnaast kun je bij ons rekenen op:[li] Een baan met maatschappelijke betrokkenheid binnen een unieke werkomgeving[li] Voldoende trainingen om jouw vakbekwaamheid te garanderen en je tot een volwaardig detentietoezichthouder te maken en te houden[li] Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris conform CAO, 25 vakantie- en 13 adv-dagen [li] Ons 'Score' programma: het voordeelprogramma speciaal voor onze werknemers met o.a. kortingen op attractieparken, sportactiviteiten en nog veel meer!


Contact Informatie
Interesse? Dan ontvangen we graag digitaal je sollicitatie met cv. Solliciteer [url] http://banners.knollenstein.com/adnetwork/servlet/advertBea…nu online!

Een capaciteitentest kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature, neem dan contact op met onze recruiter.

Bij het invullen van deze vacature maken wij geen gebruik van werving en selectie of uitzendbureau's. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.


Type functie: Tijdelijk


Minimaal niveau: VMBO

Regios('s): Utrecht


Plaats(en): Zeist

Bron en sollicitatieformulier: http://vacatures.roc.nl/default.php?fr=details&vac=95258

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator