De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

31 december 2010

Au- pairs voortaan alleen via bureau

Vandaag in het "Dagblad van het Noorden" (papieren versie) stond gemeld dat vanaf 1 januari 2011 alleen nog maar verblijfsvergunningen aan au-pairs worden gegeven als die via een door de IND goedgekeurd bureau zijn aangevraagd.
Law Blogs
Law blog

2 opmerkingen:

Gart Adang zei

Ik vind het een slechte zaak dat het alleen via een bureau kan. Vraag me af of dit niet leidt tot monopolisering. Lijkt me ook dat dit niet mag.
Iemand die bijv. een nichtje zo met NL kennis wil laten maken wordt hierdoor op extra kosten gejaagd.

Gart Adang zei

Overigens gaat dit volgens mij pas in bij inwerkingtreding van de Wet Modern Migratiebeleid.
Zie: http://www.ind.nl/Images/1011%20au%20pair%20NED_tcm110-319748.pdf
En die is uitgesteld i.v.m. de problemen met de invoering van de nieuwe software.

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator