Advocaat voor kostendeling gezocht!

Contactpersoon voor deze vacature:
Ellen Wensing ( 076- 524 44 00 / e.wensing@rousch.nl )



De Functie:

Heeft u altijd al voor uzelf willen beginnen maar vindt u het toch prettig om collega's om u heen te hebben waar u mee kunt sparren dan is deze functie wellicht wat voor u!

Onze opdrachtgever is een regionaal opererend advocatenkantoor met groeiambitie. Bij dit kantoor werken een viertal advocaten samen op kostendelingsbasis.

Binnen dit kantoor worden clienten bediend op de rechtsgebieden arbeidsrecht, bestuursrecht, huurrecht, ondernemingsrecht, onroerend goed, personen- en familierecht, schulsaneringszaken, sociale zekerheid, strafrecht, verbintenissen- en goederenrecht, vreemdelingen- en vluchtelingenrecht. Het clientenbestand is regiogebonden en een aantal advocaten bij dit kantoor werken op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een advocaat met een ondernemende, commerciele doch wel betrokken instelling die de uitdaging durft aan de gaan om samen met een aantal andere gemotiveerde advocaten het kantoor naar een hoger plan te tillen. Gezien de huidige samenstelling van het kantoor zou de voorkeur uitgaan naar een kandidaat die ervaring heeft opgedaan op een of meerdere van de volgende rechtsgebieden: strafrecht, ruimtelijke ordening, letselschade of insolventierecht. Van belang is dat je beschikt over een eigen netwerk en/of clientenbestand of dat je dit in korte tijd kan opbouwen. Parttime werken behoort tot de mogelijkheden.



De Eisen:

Ben jij deze doelgerichte, daadkrachtige, communicatief ingestelde, mensgerichte, pro-actieve advocaat met no-nonsense-instelling en beschik je over een afgeronde opleiding Nederlands recht en meerdere jaren ervaring binnen de advocatuur (als advocaat)en ben je bovendien op zoek naar een samenwerking met een ander advocatenkantoor dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met mw. mr. E.V. Wensing. Je kan mailen naar: e.wensing@rousch.nl of bellen naar 076-524 44 00.

Locatie:

Regio Tilburg – Den Bosch



Geïnteresseerd? Reageer meteen!

Reageren kan bij Ellen Wensing, 076- 524 44 00 / e.wensing@rousch.nl



ROUSCH: Loopbaanbemiddeling & -advisering voor professionals in accountancy & legal. Kijk voor meer interessante vacatures op http://vacature.advocaat.rousch.nl



Wie zijn wij?

Rousch is een gespecialiseerde intermediair voor de accountancy, financiële en juridische arbeidsmarkt. Wij hebben in het hele land vacatures voor:

- Jurist, Juridisch medewerker, Advocaten, Advocaat-medewerker, Advocaat-stagiaire, Notarissen, Notaris-klerk, Notaris-medewerker, Juridisch Secretaresse, Incasso-medewerker en andere juridische professionals.

Onze vacatures zijn zowel op PARTTIME als FULLTIME basis invulbaar en bovendien hebben we zowel vaste vacatures als tijdelijke (detachering / interim) vacatures.

Contact informatie:
Ellen Wensing
Solliciteer
Rousch Finance | Legal | IT
Postbus 2067, 4800 CB
Breda
076 - 524 44 00


Aanvullende informatie:
Type: Fulltime, Vast dienstverband
Ref: ROEW2998
Categorie: Juridisch
Educatie: WO




Law Blogs
Law blog

Reacties

Populaire posts van deze blog

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

𝗪𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝘂𝗶𝘁𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 ‘𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀’

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

Jurisprudentie van deze week zoals besproken in het advocatenoverleg van 18 januari 2024

VACATURE: Operationeel Manager Juridische Zaken IND Den Haag

VACATURE Hoor- en Beslismedewerker IND

UItspraak: Artikel 8 EVRM bij volwassen gezinsleden (moeder bij dochter)

Wat is het verschil tussen lawyer en advocaat?