De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

23 december 2010

Advocaat voor kostendeling gezocht!

Contactpersoon voor deze vacature:
Ellen Wensing ( 076- 524 44 00 / e.wensing@rousch.nl )De Functie:

Heeft u altijd al voor uzelf willen beginnen maar vindt u het toch prettig om collega's om u heen te hebben waar u mee kunt sparren dan is deze functie wellicht wat voor u!

Onze opdrachtgever is een regionaal opererend advocatenkantoor met groeiambitie. Bij dit kantoor werken een viertal advocaten samen op kostendelingsbasis.

Binnen dit kantoor worden clienten bediend op de rechtsgebieden arbeidsrecht, bestuursrecht, huurrecht, ondernemingsrecht, onroerend goed, personen- en familierecht, schulsaneringszaken, sociale zekerheid, strafrecht, verbintenissen- en goederenrecht, vreemdelingen- en vluchtelingenrecht. Het clientenbestand is regiogebonden en een aantal advocaten bij dit kantoor werken op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een advocaat met een ondernemende, commerciele doch wel betrokken instelling die de uitdaging durft aan de gaan om samen met een aantal andere gemotiveerde advocaten het kantoor naar een hoger plan te tillen. Gezien de huidige samenstelling van het kantoor zou de voorkeur uitgaan naar een kandidaat die ervaring heeft opgedaan op een of meerdere van de volgende rechtsgebieden: strafrecht, ruimtelijke ordening, letselschade of insolventierecht. Van belang is dat je beschikt over een eigen netwerk en/of clientenbestand of dat je dit in korte tijd kan opbouwen. Parttime werken behoort tot de mogelijkheden.De Eisen:

Ben jij deze doelgerichte, daadkrachtige, communicatief ingestelde, mensgerichte, pro-actieve advocaat met no-nonsense-instelling en beschik je over een afgeronde opleiding Nederlands recht en meerdere jaren ervaring binnen de advocatuur (als advocaat)en ben je bovendien op zoek naar een samenwerking met een ander advocatenkantoor dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met mw. mr. E.V. Wensing. Je kan mailen naar: e.wensing@rousch.nl of bellen naar 076-524 44 00.

Locatie:

Regio Tilburg – Den BoschGeïnteresseerd? Reageer meteen!

Reageren kan bij Ellen Wensing, 076- 524 44 00 / e.wensing@rousch.nlROUSCH: Loopbaanbemiddeling & -advisering voor professionals in accountancy & legal. Kijk voor meer interessante vacatures op http://vacature.advocaat.rousch.nlWie zijn wij?

Rousch is een gespecialiseerde intermediair voor de accountancy, financiële en juridische arbeidsmarkt. Wij hebben in het hele land vacatures voor:

- Jurist, Juridisch medewerker, Advocaten, Advocaat-medewerker, Advocaat-stagiaire, Notarissen, Notaris-klerk, Notaris-medewerker, Juridisch Secretaresse, Incasso-medewerker en andere juridische professionals.

Onze vacatures zijn zowel op PARTTIME als FULLTIME basis invulbaar en bovendien hebben we zowel vaste vacatures als tijdelijke (detachering / interim) vacatures.

Contact informatie:
Ellen Wensing
Solliciteer
Rousch Finance | Legal | IT
Postbus 2067, 4800 CB
Breda
076 - 524 44 00


Aanvullende informatie:
Type: Fulltime, Vast dienstverband
Ref: ROEW2998
Categorie: Juridisch
Educatie: WO
Law Blogs
Law blog

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator