De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

10 december 2010

Antwoorden op kamervragen inzake immigratie in de week tot en met 10 december 2010

Antwoord vragen Dibi over de uitspraak van de minister dat Grieken zelf hun asielprobleen moeten oplossen

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/ah-91026.pdf

Antwoord vragen Spekman over de situatie van asielzoekers in Griekenland


https://zoek.officielebekendmakingen.nl/ah-91019.pdf

Antwoord vragen Voordewind over een veroordeling wegens ‘afvalligheid’ in Iran


https://zoek.officielebekendmakingen.nl/ah-91003.pdf

Vragen van de leden Peters (GroenLinks) en Van Dam (PvdA) aan de ministers van Buitenlandse Zaken en van Veiligheid en Justitie over het rapport Azerbeidzjan (ingezonden 4 november 2010). Antwoord van minister Rosenthal (Buitenlandse Zaken), mede namens de minister van Veiligheid en Justitie (ontvangen 6 december 2010).

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/ah-tk-20102011-695.pdf


Vragen van de leden Kooiman, Gesthuizen en Smits (allen SP) aan de ministers van Justitie en van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap over het weigeren van onderwijs aan asielkinderen (ingezonden 27 september 2010). Antwoord van minister Leers (Immigratie en Asiel), mede namens de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (ontvangen 3 december 2010) Zie ook Aanhangsel Handelingen, vergaderjaar 2010–2011, nr. 397.

https://zoek.officielebekendmakingen.nl/ah-tk-20102011-677.pdf
Law Blogs
Law blog

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator