De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

07 december 2010

Lezing over sharia en mensenrechten

Op 7 december is er een speciale lezing over de vraag hoe Westerse landen moeten omgaan met de wensen en principes van religieuze minderheden, zoals de sharia, de islamitische wet. Spreker is John Witte, een Amerikaanse specialist in huwelijksrecht en religieuze vrijheid. Piet-Hein van Kempen (hoogleraar Rechten van de Mens aan de Radboud Universiteit Nijmegen) en Jan-Jaap de Ruiter (arabist aan de Universiteit van Tilburg) reageren op zijn lezing. Gespreksleider is Thomas Mertens, hoogleraar Rechtsfilosofie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. De voertaal is Engels.
Waar en wanneer? De Aula van de Radboud Universiteit Nijmegen, op 7 december 2010, 20.00 uur
Meer informatie: www.ru.nl/sp/sharia

Ik zou zeggen: NIET. In een Westers land geldt het daar geldende recht.


Law Blogs
Law blog

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator