De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

17 augustus 2010

VNO-NCW 'apert' tegen weren kennismigranten

VNO-NCW is 'apert' tegen het voorstel van de PVV om kennismigranten uit moslimlanden te weren.

De werkgeversorganisatie vindt juist dat Nederland een 'royale' kennismigrantenregeling moet houden met het oog op de internationale concurrentiestrijd om kennismigranten. Die neemt volgens VNO-NCW alleen maar toe als de economie weer aantrekt, zo meldt de werkgeverslobby op zijn website. Ook het PVV-voorstel om een opleidingstoets in te voeren wijst VNO-NCW af. Voor toelating van kennismigranten geldt nu een inkomenstoets. Volgens VNO-NCW leidt een opleidingstoets tot grote definitie- en uitvoeringsproblemen, en werkt zo'n vereiste louter belemmerend.

Bron: http://www.fd.nl/artikel/20045632/vno-ncw-apert-tegen-weren-kennismigranten

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator