De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

24 augustus 2010

Intrekken lopende aanvraag en indienen bezwaar van een kennismigrant

Het is mogelijk om een lopende aanvraag voor een verblijfsvergunning van een kennismigrant in te trekken. De kennismigrant moet zélf dit verzoek tot intrekking indienen. Hij heeft namelijk ook de aanvraag ondertekend en ingediend. Het komt regelmatig voor dat een werkgever of een bemiddelende instantie de IND verzoekt om een aanvraag in te trekken. Dit kan alleen als de kennismigrant de werkgever, bemiddelende instantie of advocaat schriftelijk heeft gemachtigd om de aanvraag namens hem in te trekken.

Een advocaat kan een eventueel bezwaarschrift indienen zonder machtiging van de kennismigrant. U als werkgever of een derde kan een bezwaarschrift indienen als een machtiging van de kennismigrant is bijgevoegd.

Bron: IND.nl

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator