De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

18 augustus 2010

Nieuw advocatenkantoor voor zakelijke migratie

Kroes Advocaten Immigration Lawyers is een nieuw nichekantoor in Amsterdam. Het kantoor richt zich uitsluitend op de markt voor zakelijke migratie. De oprichters zijn Jelle Kroes (links) en Sander Groen, beide afkomstig van Everaert Advocaten. Kroes begon zijn carrière bij De Brauw en zat negen jaar in de maatschap bij Everaert, waar hij een drijvende kracht was achter het internationale netwerk van het kantoor. Kroes is bestuurslid en oprichter van de Specialistenvereniging migratierecht advocaten, en voorzitter van de Vreemdelingenrecht adviescommissie van de Nederlandse Orde van Advocaten. Groen begon op de vreemdelingensectie van Pels Rijcken en Droogleever Fortuijn. Bij Everaert specialiseerde hij zich in europees migratierecht en werkgeverssancties. Hij werkte tevens bij het Openbaar Ministerie.


Bron: http://www.advocatie.nl/page?1,4303/personen/nieuwe_uitdaging_bij_van_diepen_van_der_kroef_dijkstra_voermans

Maar blijkbaar is men toch niet vies van een particuliere client want er wordt speciaal voor geworven op de site. Zie hier: http://www.kroesadvocaten.nl/nl/particulieren

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator