VACATURE: Arts (medisch adviseur)

Ministerie van Justitie, Immigratie- en Naturalisatiedienst (Rijswijk)

Functieomschrijving
Je geeft op verzoek van de IND individuele adviezen over de lichamelijke of geestelijke gezondheidssituatie van vreemdelingen. Daartoe win je informatie in bij de betrokken behandelaar(s) en onderzoek je de behandelmogelijkheden in het betreffende land van herkomst. Vanuit de uitvoeringspraktijk signaleer je knelpunten en kom je daarvoor, waar nodig, met verbeteringsvoorstellen. Zolang dat nodig is, werk je onder de supervisie van een senior arts.



Functie-eisen
Je hebt een academische opleiding tot medicus, affiniteit met dossierwerkzaamheden en zo mogelijk (enige) ervaring met medische advisering of klinische ervaring. Daarmee zoeken we primair een arts met enige jaren werkervaring, maar ook pas afgestudeerde artsen kunnen reageren. Je bent in elk geval een jonge, energieke, praktisch ingestelde en adviesvaardige arts die medische problematiek helder weet te vertalen. Je weet wat er in jouw omgeving omgaat en je kunt werken in een politiek krachtenveld, wetend dat je actief bent in een complexe, politiek gevoelige context van partijen met tegenstrijdige belangen. Je hebt dan ook goede communicatieve vaardigheden, je kunt zelfstandig werken, maar je bent daarnaast ook een echte teamspeler.

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau schaal 12, schaal 13
Minimum salaris: € 3340 bruto per maand
Maximum salaris: € 5553 bruto per maand
(Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.)

Salaris omschrijving:


Afhankelijk van opleiding en relevante ervaring vindt inschaling plaats in (aanloop) schaal 12 tot (functionele) schaal 13 (conform BBRA 1984). Inschaling vindt indien van toepassing plaats in de aanloopschaal.




Overige arbeidsvoorwaarden
Bovenop het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. Het Rijk hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer 75% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een volledige vergoeding woon-werkverkeer (jaarkaart openbaar vervoer tweede klas). Bij het Rijk heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

De organisatie
Ministerie van Justitie, Immigratie- en Naturalisatiedienst


Werken bij het Rijk betekent werken aan zaken die het hele land aangaan. Dus ook aan een veilige en rechtvaardige samenleving waar alle mensen volwaardig aan kunnen deelnemen. Justitie verdedigt en beschermt de rechtsorde. Van beleid tot uitvoering. De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) beslist wie in Nederland wordt toegelaten en wie het Nederlanderschap krijgt. De IND vervult hiermee een belangrijke taak. We zorgen ervoor dat het vreemdelingenbeleid goed wordt uitgevoerd. Het is boeiend werk, want elk verhaal heeft meerdere kanten en beslissingen zijn ingrijpend. Medewerkers van de IND moeten dan ook beschikken over een grote mate van klantgerichtheid, flexibiliteit en doortastendheid. In alle gevallen houden we ons bezig met zaken die direct van invloed zijn op het dagelijks leven. Dat maakt werken voor de IND zo bijzonder. Want recht raakt mensen.

Meer informatie over de organisatie



Bureau Medische Advisering


Ons Bureau Medische Advisering (BMA), onderdeel van de IND, geeft de IND op een onafhankelijke basis medische adviezen met betrekking tot de gezondheidssituatie van vreemdelingen. Deze adviezen, gebaseerd op een professionele autonome beantwoording van voorgelegde vragen, zijn naast andere aspecten relevant voor de vreemdelingrechtelijke beslissingen die de IND neemt. Het Haagse BMA zal waarschijnlijk vanaf 2011 in het aangrenzende Rijswijk gevestigd zijn.

Bijzonderheden

Je kunt je gemotiveerde brief met CV insturen tot en met 7 september 2010. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (V.O.G.) kan onderdeel uitmaken van de procedure. Kosten van een eventuele aanvraag worden achteraf vergoed. Na het eventuele sollicitatiegesprek zal er een casus moeten worden uitgevoerd. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.


Digitaal solliciteren:
Je kunt meteen digitaal solliciteren door je CV met begeleidende brief op te sturen naar vacature@ind.minjus.nl.

Bron: werkenbijhetrijk.nl

Reacties

Populaire posts van deze blog

š—Ŗš—¼š—²š—»š˜€š—±š—®š—“ šŸ­šŸ³ š—·š—®š—»š˜‚š—®š—暝—¶ š˜‚š—¶š˜š˜€š—½š—暝—®š—®š—ø š—¼š˜ƒš—²š—æ š˜š—¶š—·š—±š—²š—¹š—¶š—·š—øš—² š—Æš—²š˜€š—°š—µš—²š—暝—ŗš—¶š—»š—“ š˜ƒš—®š—» ‘š—±š—²š—暝—±š—²š—¹š—®š—»š—±š—²š—暝˜€’

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

Wat als je vergeten bent je verblijfsvergunning te verlengen?

Vraag: Kan ik mijn oude moeder naar Nederland halen?

Met je buitenlandse partner naar Nederland: 20 tips (artikel van Gart Adang op zijn verzoek geplaatst)

UItspraak: Artikel 8 EVRM bij volwassen gezinsleden (moeder bij dochter)

VACATURE: Operationeel Manager Juridische Zaken IND Den Haag

Interview met Aad van Elswijk, advocaat vreemdelingenrecht te Rotterdam