De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

11 februari 2014

Vreemdelingenrecht: kleine groep disfunctioneert

Bij de meeste advocaten in asiel- en vreemdelingenzaken gaat het goed. Een kleine groep levert nog altijd ondermaatse rechtshulp en moet worden aangepakt. Strenger toezicht en maatregelen van de Raad voor Rechtsbijstand en specialistenverenigingen hebben wel degelijk effect. Dat blijkt uit onderzoek van rechtssocioloog Ashley Terlouw van de Radboud Universiteit Nijmegen in opdracht van het dekenberaad dat donderdag 6 februari werd gepresenteerd.

Geruchten over wanpresteerders en charlatans doen al jaren de ronde. In het kader van de kwaliteitsverbetering van de advocatuur liet het dekenberaad daarom onderzoek doen naar de kwaliteit van de asiel- en vreemdelingenadvocatuur. Dit onderzoek werd donderdag 6 februari gepresenteerd.

Lees hier verder in het Advocatenblad: http://www.advocatenblad.nl/site/magazine/archief/nieuws/detail/20092048.html#sthash.PRmGYbb1.dpufIn verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator