De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

20 februari 2014

VACATURE: Medewerker backoffice publiekszaken inzake vreemdelingen en naturalisatie bij Gemeente Beek (L)


 Beschrijving

Handelt zelfstandig (aan)vragen af binnen de afdeling Publiekszaken, in het bijzonder de complexe vraagstukken, welke betrekking hebben op het taakveld Burgerlijke stand (met name waarbij het vreemdelingen betreft), naturalisatie en optie en de GBA;
Uitvoeren complexe mutaties in GBA;
Optimaliseren kwaliteit van de GBA en de Burgerlijke Stand;
Controle werkzaamheden op het gebied van de GBA en de Burgerlijke Stand;
Is inhoudelijke vraagbaak voor de overige medewerkers;


Functie-eisen

MBO+ tot HBO opleidingsniveau / werk- en denkniveau
een aantal relevante ervaringsjaren binnen de taakvelden van de Publiekszaken
Opleidingen gevolgd op het vakgebied van de Burgerlijke Stand en de GBA, zoals BABZ en GBA specialist (of vergelijkbaar)
Senioriteit op het gebied van Burgerlijke Stand en GBA
Kennis van IPR (Internationaal Personen Recht)
Ambtenaar Burgerlijke Stand
Kennis van Cipers en AS400 is een pré
Complexe klantcontacten (in- en externe klantcontacten)
Behoorlijke mate van verantwoordelijkheid (incl. afbreukrisico)


Wat wij bieden
Het betreft een parttime functie voor 24 uur per week
Contactgegevens
e-mail: HeerlenLA@startpeople.nl
telefoon: 0455608000

http://www.vacaturebase.nl/734736/vacatures/Medewerker-back-office-publiekzaken.htmIn verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator