De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

12 december 2013

VACATURES (3) Adviseur terugkeerbeleid


Functieomschrijving

Je ontwikkelt intern, operationeel beleid voor de uitvoering van het terugkeerbeleid.
Als adviseur terugkeerbeleid bouw je operationele contacten op met externe partijen die van belang zijn voor de uitvoering van het terugkeerbeleid, en je houdt deze contacten in stand. Je houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen op het betreffende beleidsterrein. Je vertaalt het beleid naar de uitvoering van de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) en ontwikkelt en onderhoudt de instructies die nodig zijn voor de uitvoering van het terugkeerbeleid. Ook draag je bij aan het ontwikkelen van een nieuw beleid en de aanpassing van bestaand beleid. Je neemt deel aan projecten op het beleidsterrein en verschillende overleg- en werkgroepen. Daarnaast ondersteun je de directie van de DT&V.

Functie-eisen

  • Je hebt academisch niveau en gedegen kennis van het vreemdelingenrecht, (inter)nationaal recht en (inter)nationale ontwikkelingen op het gebied van immigratiebeleid.
  • Je hebt grondige kennis van terugkeerbeleid en gevoel voor politiek en maatschappelijk gevoelige vraagstukken.
  • Je hebt een goed analytisch vermogen en bent adviesvaardig en sterk gericht op netwerken.
  • Je beheerst diverse moderne talen en kunt onderhandelingen voeren. 

Werk-/denkniveau

Master/doctoraal

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden met betrekking tot het salaris.
Minimum salaris: € 2850 bruto per maand
Maximum salaris: € 4380 bruto per maand
Indicatie: Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek.
Arbeidsvoorwaarden met betrekking tot het dienstverband.
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling voor de duur van project / traject / werkzaamheden
Contractduur: Maximaal 2 jaar
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden:

Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering.
De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een volledige vergoeding woon-werkverkeer (jaarkaart openbaar vervoer tweede klas). Bovendien heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Organisatie - Dienst Terugkeer en Vertrek

Werken bij de Rijksoverheid betekent een bijdrage leveren aan een beter Nederland. Dus ook aan een veilige en rechtvaardige samenleving voor iedereen. Veiligheid en Justitie verdedigt en beschermt de rechtsorde. De Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) regisseert het daadwerkelijke vertrek van vreemdelingen die geen recht hebben op verblijf in Nederland. Als professionele uitvoerder van het terugkeerbeleid van de regering neemt de DT&V het initiatief om het vertrek zorgvuldig, waardig en tijdig te laten verlopen. Samen met andere overheidsdiensten en maatschappelijke organisaties streeft de DT&V ernaar zo veel mogelijk vreemdelingen duurzaam en vrijwillig te laten terugkeren. De medewerkers van de DT&V handelen zorgvuldig en met respect voor de waardigheid van de vreemdeling. Uitgangspunt is dat de vreemdeling altijd de kans heeft om vrijwillig te vertrekken, met of zonder hulp van de DT&V. In alle gevallen houden we ons bezig met zaken die direct van invloed zijn op het dagelijks leven. Dat maakt werken voor de Dienst Terugkeer en Vertrek zo bijzonder. Want recht raakt mensen.

Afdeling - Afdeling Inhoudelijke Ondersteuning

Standplaats

Den Haag

Meer informatie

Meer informatie over de vacature:
Naam: K. Borsboom
Telefoonnummer: 06 13 26 50 78
Meer informatie over de sollicitatieprocedure:
Naam: Cluster Personeel
Telefoonnummer: 06 52 86 74 77

Bijzonderheden

  • In de selectieprocedure hebben herplaatsingkandidaten en de Verplichte VanWerkNaarWerk-kandidaten binnen de Rijksoverheid een voorrangspositie. Mocht je tot deze doelgroepen behoren, dan verzoeken we je de aanwijzingsbrief bij de sollicitatiebrief te voegen.
  • Een veiligheidsonderzoek kan onderdeel uitmaken van de procedure.
  • Een functiegericht assessment (op basis van competenties) kan deel uitmaken van deze selectieprocedure. Voor sollicitanten niet in dienst van de Rijksoverheid geldt een proeftijd. 

Solliciteren naar deze functie

Uw reactie op de vacature Adviseur terugkeerbeleid ontvangen wij graag.
Stuur uw curriculum vitae met begeleidende brief onder vermelding van vacaturenummer DT&V/P&O/015/2013 naar:
Dienst Terugkeer & Vertrek
T.a.v. Cluster Personeel
Postbus 20301
2500 EH Den Haag
Als u nog geen Persoonlijk Dossier hebt, dan kunt u hier een eigen Persoonlijk Dossier registreren.
Zowel mannen als vrouwen worden uitgenodigd te solliciteren, tenzij anders vermeld.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Gevonden op: www.werkenbijdeoverheid.nl

In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator