De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

12 december 2013

Zicht op uitzetting naar Ethiopië?

Donderdag 19 december 2013 is er een zitting bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State waarin zich op uitzetting naar Ethiopië centraal zal staan.

Uit bij DT&V ingediende Wob-verzoeken volgt dat er (nagenoeg) twee jaar geen lp is afgegeven aan een in vreemdelingenbewaring verblijvende Ethiopiër.

IND stelt op basis van overleg op hoog ambtelijk niveau eind november 2012 de toezegging te hebben gekregen dat bij vrijwillig vertrek (en bewijs van nationaliteit) er een lp zal worden afgegeven.

Wie zorgt voor tijdige input? 


 

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator