De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

05 november 2012

VACATURE: Het UAF zoekt een directeur (v/m) die zich inspirerend inzet voor hoger opgeleide vluchtelingenDe directeur van het UAF is een inspirerend leider. Hij staat op de bres voor mensenrechten en de positie van hoger opgeleide vluchtelingen in de Nederlandse samenleving.
De kerntaken van de directeur (1 fte) zijn:
  • In nauwe samenwerking met het bestuur het beleid en de strategie van de organisatie bepalen. Het vastleggen van dit beleid in een meerjarig beleidsplan, jaarplannen en begrotingen.
  • Het UAF extern vertegenwoordigen en zorgen voor meer draagvlak voor het UAF-werk. Belangrijke accenten hierbij zijn het asielbeleid, (politieke) lobby, het verwerven van voldoende middelen en het aangaan van samenwerkingsverbanden.
  • In nauwe samenwerking met het managementteam aansturen van de organisatie zodat de geformuleerde doelstellingen op zo efficiënt mogelijk wijze worden behaald, met oog voor de organisatiecultuur en goed werkgeverschap.
Open voor het volledige profiel bijgaand document (pdf).

Aan belangstellenden wordt gevraagd om uiterlijk 19 november een sollicitatiebrief voorzien van een CV te sturen.

Bron: http://www.uaf.nl/actueel/nieuws/nieuwsartikel/newslistid/1/newsitemid/81Law Blogs
Law blog
Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator