De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

19 november 2012

Het waren niet de verdwenen asielzoekers maar is het nu gewoon de blanke boer uit de buurt: DNA uitkomst zaak Vaatstra

AMSTERDAM - De zaak Vaatstra lijkt opgelost. Zondagavond is op basis van een DNA-match de 44-jarige Jasper S. aangehouden in verband met de moord op Marianne Vaatstra in 1999.
(..)
De 44-jarige S. is een blanke, Friese boer, die getrouwd is en kinderen heeft.
(....)

Justitie en politie richtten zich kort na de moord aanvankelijk op het asielzoekerscentrum De Poelpleats bij Kollum. Een Irakees en een Afghaan zouden kort na de moord het azc hebben verlaten. De twee werden in Turkije en Engeland aangehouden. Een DNA-onderzoek wees uit dat ze de moord niet gepleegd konden hebben.

Bron: http://www.telegraaf.nl/binnenland/21092578/___DNA-match_in_moordzaak_Marianne_Vaatstra___.html





Law Blogs
Law blog
Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.



Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator