De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

12 november 2012

Project: Mankracht in Noordenveld (Roden, Norg, Peest etc)

NOORDENVELD – Vluchtelingenwerk Noord Nederland (VWNN) start in Noordenveld met ‘Mankracht’ en richt zich op sociaal geïsoleerde allochtone en autochtone mannen. Mannen die veel thuis zijn in verband met bijvoorbeeld langdurige werkeloosheid, mannen met een taak als mantelzorger, mannen die met pensioen zijn of mannen die nieuw zijn in Nederland krijgen de kans om via diverse activiteiten een eigen netwerk op te bouwen.

De activiteiten vinden wekelijks plaats en bestaan onder andere uit koffiemiddagen, bedrijfsbezoeken, vrijwilligerswerk en bezoeken aan lokale verenigingen.

Naast de deelnemers is VWNN op zoek naar vrijwilligers om de activiteiten te organiseren en te begeleiden. Projectleider Jasper Koehorst vertelt graag meer over het project. E-mail JKoehorst@vwnn.nl of telefoonnummer 050-5757290.

Law Blogs
Law blog
Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator