De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

03 november 2012

Reactie Vluchtelingenwerk op artikel in Leidsch Dagblad over kinderpardon

Vluchtelingenwerk Nederland heeft als volgt op het vorige bericht gereageerd:

"De kop van het artikel is pertinent onjuist en zorgt voor veel verwarring bij mijn collega's op de gezinslocatie in Katwijk en vooral bij de bewoners. Hoewel mensen pas zekerheid hebben als ze hun verblijfsvergunning daadwerkelijk in de hand hebben, hebben we vanuit VluchtelingenWerk wel goede hoop dat een deel van de bewoners van de gezinslocatie Katwijk aanspraak kan maken op deze regeling. Eindelijk duidelijkheid na jarenlange onzekerheid. Om hoeveel mensen het zal gaan, hangt af van de precieze uitwerking van de regeling. Natuurlijk zullen er ook altijd mensen zijn die net buiten deze regeling vallen, maar dat is iets heel anders dan dat het ´kinderpardon' niet zou gelden voor de bewoners van de gezinslocatie in Katwijk. Deze kop slaat de plank finaal mis en zorgt alleen maar voor meer onrust, juist nu er voor veel mensen weer hoop is door deze kinderregeling."

Law Blogs
Law blog
Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator