De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

30 november 2012

Politie gaat tentenkamp Amsterdam binnen

30-11-12   08:59 uur  - Bron: ANP

Sympathisanten versperden toegang

Schermutselingen met de politie bij het tentenkamp van de uitgeprocedeerde asielzoekers aan de Notweg. © ANP
 

De politie is vrijdag na enig oponthoud het tentenkamp met uitgeprocedeerde asielzoekers in Amsterdam binnengetreden om het te ontruimen.
© ANP
Even voor acht uur arriveerden enkele tientallen agenten. Zij werden gehinderd door zo'n 80 sympathisanten. Die weigerden uit zichzelf weg te gaan en versperden de toegang tot het tentenkamp. Agenten haalden de sympathisanten een voor een weg en zetten ze buiten de afzetting.

In het kamp verblijven sinds eind september tientallen uitgeprocedeerde asielzoekers uit protest tegen hun uitzichtloze situatie.

De politie heeft inmiddels twee oproepen gedaan om te vertrekken en de demonstratie te beëindigen, zo liet een woordvoerder van de gemeente Amsterdam weten. Die oproep is in meerdere talen uitgesproken voor de uitgeprocedeerde asielzoekers. Sympathisanten proberen de bus waarin de asielzoekers moeten worden vervoerd, tegen te houden.

Bron: http://www.parool.nl/parool/nl/224/BINNENLAND/article/detail/3356106/2012/11/30/Politie-gaat-tentenkamp-Amsterdam-binnen.dhtmlLaw Blogs
Law blog
Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator