De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

21 november 2012

Plaatsen vrij bij korte taalcursussen

 
Op de korte taalcursussen Nederlands die de gemeente Amsterdam sinds 2012 aanbiedt, zijn in de stadsdelen Noord en Centrum nog enkele plaatsen vrij. Deze taalcursus is bedoeld voor gemotiveerde mensen in betreffende stadsdelen die het Nederlands verder willen verbeteren. In stadsdeel Noord is de cursus ook gericht op mensen die vrijwilligerswerk (willen) doen. De cursussen worden verzorgd door taalaanbieder NLtraining.

Vrijwilligerswerk
Tijdens deze taalcursus wordt de taalvaardigheid op het gebied van lezen, schrijven, spreken en luisteren bevorderd. Verder oefent de cursist veel in de praktijk en op plekken waar het voor hen belangrijk is om beter Nederlands te praten.

Geen examen
De taalcursus duurt in totaal zes maanden. Twee keer per week krijgen de deelnemers gedurende drie uur les in de Nederlandse taal. Verschillende thema’s komen aan de orde, zoals buurtactiviteiten, cultuur, vrijwilligerswerk, gezondheid, opvoeding, werk, wonen en verzekeringen. Hoewel de deelnemers aan het einde een toets doen en een certificaat krijgen, leidt de cursus niet naar een officieel examen.

Aanmelden
Voor aanmeldingen kunt u terecht bij Roos Kooijman van NLtraining via roos@nltraining.nl.

http://nltraining.blogspot.nl/2012/11/plaatsen-vrij-bij-korte-taalcursussen.html
Law Blogs
Law blog
Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator