De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

03 januari 2017

KERN vertaaldiensten (PS andere vertalers u mag ook gratis reclame maken als u me mailt)

Geachte mevrouw Raspe,
 
De beste wensen voor 2017.
Bedankt dat u mijn uitnodiging op de LinkedIn hebt geaccepteerdJ
Mag ik u KERN voorstellen? Misschien vinden jullie ons een handige service en willen jullie graag een keertje gebruik maken van onze taaldiensten. (Vertalen & tolken, alle talen, ook beëdigd, apostilles en legalisaties ophalen, 45 jaar ervaring).
 
Wie is KERN?:
KERN heeft bijna 60 vestigingen in Europa, Azië en Amerika en staat dit jaar bij de 25 grootste aanbieders van taaldiensten ter wereld en op de derde plaats van West-Europa. Misschien hebt u ons al in Duitsland, in Oostenrijk in Londen of in Parijs opgemerkt?:
 
KERN Frankfurt  KERN München    KERN Berlijn      KERN Linz     KERN Londen  KERN Parijs       
cid:image002.jpg@01D240E5.C59217A0       cid:image003.jpg@01D240E5.C59217A0       cid:image004.jpg@01D240E5.C59217A0     cid:image005.jpg@01D240E5.C59217A0    cid:image019.jpg@01D240E5.C59217A0         cid:image021.jpg@01D240E5.C59217A0
                              
Een overzicht van al onze vestigingen vindt u op http://www.e-kern.com/nl/contact/vestigingsplaats.html.
 
Waarom KERN?:
Wij vertalen en tolken naar alle talen (ook beëdigd).
Vraagt u zich zeker af of KERN een toegevoegde waarde voor u kan zijn? Wilt u een vertaling ontvangen maar wilt u zeker zijn van goede kwaliteit? Of zoekt u een goede tolk? Dan kunt u het best bij ons terecht. Door ons sterk netwerk, strenge controles en veel ervaring op het gebied van diverse taaldiensten (meer dan 45 jaar), kunnen we elke taal op een zeer hoog niveau verzorgen. Wij zijn echte specialisten op het gebied van taalservice. Bijgaand ontvangt u onze actuele Corporate Brochure met een overzicht van al onze taaldiensten en ons infosheet voor juristen.
 
De deuren van KERN staan altijd open voor jullie.
 
cid:image008.jpg@01D24FA7.D23224C0
 
Ik hoor graag van u: kern.rotterdam@e-kern.com of 010-268 06 91.
Mocht onze service momenteel niet interessant voor u zijn, we weten ons van harte aanbevolen.
 
Met vriendelijke groeten/ Kind regards/ Mit freundlichen Grüßen
 
Annelie Poker
Projectmanager
 cid:image001.jpg@01CF86F4.C596F2A0                                          
Poster wereld Foto 27-12 - II
KERN Rotterdam
Vertaal- en tolkservice, taaltrainingen
Groot Handelsgebouw Business Center
Weena 737
3013 AM Rotterdam

Telefoon: +31 (0)10-268 06 91

Fax: +31 (0)20-639 05 99
E-mail: kern.rotterdam@e-kern.com | Internet: www.e-kern.com


Voor diegene met cliënten uit Marokko
 is wellicht mijn boekenblog ook interessant: http://dutchysbookreviews.blogspot.nl/l

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator