De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

23 januari 2017

Cursus: Actuele ontwikkelingen Migratie- en vreemdelingenrecht

 Aan de hand van recente jurisprudentie en voorbeelden uit de praktijk komen actuele ontwikkelingen met betrekking tot onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
  • Actuele ontwikkelingen regulier
  • Actualiteiten asiel
  • Actualiteiten bewaring en terugkeer van vreemdelingen en de Terugkeerregeling
  • De meest actuele onderwerpen zullen tijdens de cursus besproken worden en wordt het programma aangepast als ontwikkelingen ten tijde van de cursus zelf daartoe aanleiding geven.

Cursusleider

Mw. Mr. E. Van der Linden, universitair docent staats- en bestuursrecht van de Universiteit Maastricht

Docenten

  • Mw.Mr. G.N. Cornelisse, universitair docent aan de Vrij Universiteit te Amsterdam
  • Mr. A. Pahladsingh, jurist bij de Raad van State en rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Rotterdam
  • Mr. M. Wijngaarden, advocaat bij Prakken d’Oliveira te Amsterdam

Doelgroep

Advocaten, rechtshulpverleners, leden van de rechterlijke macht, medewerkers van het Ministerie van Justitie, andere ministeries, gemeenten en andere belangstellenden.

Cursusdatum en -tijd

Dinsdag 4 april 2017 van 13.15 – 17.45 uur

Cursusprijs

€ 425,-

Locatie

Hotel de l’Empereur (tegenover NS Station) in Maastricht.


Wellicht is mijn boekenblog ook interessant: http://dutchysbookreviews.blogspot.nl/l


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator