De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

24 januari 2017

De verrassende winnaar van een Brexit-banenvlucht zou wel eens Nederland kunnen zijn.

ANALYSE – Parijs, Frankfurt, New York en Dublin domineerden tot dusver het gesprek over waar financiële bedrijven zich zullen vestigen als de dreigende Britse ‘harde Brexit’ hen daartoe dwingt.
Maar de verrassende winnaar van een Brexit-banenvlucht zou wel eens Nederland kunnen zijn.
De baas van financiële dienstverlener HSBC Douglas Flint opperde onlangs Nederland als een mogelijke bestemming voor de verhuizing van ongeveer duizend banen post-Brexit. En John Veihmeyer, wereldwijd CEO van KPMG, een van de grootste accountancy firma’s op aarde, vertelde Business Insider vorige maand: “Veel mensen kijken serieus naar steden als  Amsterdam.” Mitsubishi’s UFJ Financial, de grootste bankengroep van Japan, heeft ook besloten zijn Nederlandse filiaal drastisch uit te breiden in het kielzog van Brexit.
“Logistiek en geografisch gezien is het een geweldige plek”, vertelde Harry Waterer aan Business Insider, een Britse handelaar in grondstoffen die onlangs is verhuisd naar Amsterdam.

Lees hier verder: https://www.businessinsider.nl/de-verrassende-kandidaat-met-de-beste-papieren-om-het-nieuwe-londen-van-europa-te-worden-heet-amsterdam/

Wellicht is mijn boekenblog ook interessant: http://dutchysbookreviews.blogspot.nl/l

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator