De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

26 januari 2017

Human Rights Weekend 2017 - Behind the headlines - 27 t/m 29 januariThis year’s theme is Behind the headlines, highlighting human rights issues that did not make it into the headlines and providing essential background information for those that did.
The weekend is filled with human rights films, master classes and discussions with film directors, Human Rights Watch researchers, journalists, government officials and others about topics such as international criminal justice, unaccompanied child refugees, police militarisation, freedom of expression, sexual violence as a weapon of war, environment and human rights, schools and hospitals under attack, and Trump and human rights. The event covers a wide range of countries, from Rwanda to the United States and from Burma (Myanmar) to Denmark.
Routes
Human Rights Watch offers four routes for those interested in particular topics:
     
Het thema van het Human Rights Weekend 2017 is Behind the headlines. We gaan dieper in op de mensenrechtenschendingen die de kranten niet haalden, en achterhalen cruciale achtergrondinformatie bij het nieuws dat wel op de voorpagina’s stond.
Het weekend is gevuld met films, masterclasses en discussies met filmregisseurs, Human Rights Watch onderzoekers, journalisten en beleidsmedewerkers. We onderzoeken onderwerpen als internationaal strafrecht, alleenstaande minderjarige vluchtelingen, militarisering van politie, vrijheid van meningsuiting, seksueel geweld als oorlogswapen, en de relatie tussen klimaat en mensenrechten. Dit jaar beslaat het programma de hele wereld, van Rwanda tot de Verenigde Staten, en van Burma (Myanmar) tot Denemarken.
Routes
Human Right Watch heeft vier routes uitgestippeld per onderwerp:
http://www.debalie.nl/uitgelicht/human-rights-weekend-2017

Wellicht is mijn boekenblog ook interessant: http://dutchysbookreviews.blogspot.nl/lInteressant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator