De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

24 januari 2017

Wat vindt u van Rutte's open brief?

Ook ik vind dat mensen best wel op onfatsoenlijk gedrag / onaangepast gedrag moeten worden aangepakt. Mensen kunnen tegenwoordig met de gekste dingen wegkomen. Ik weet niet of Rutte het zo heeft bedoeld maar in de pers leek het net alsof dat onaagepaste gedrag dan alleen voor "buitenlanders" zou opgaan. Ja er zijn mensen die op alles mopperen waar Nederland voor staat, vinden dat Nederland zich aan hen dient aan te passen en liever hun hele leven in een uitkering zitten maar er zijn ook zoveel klote autochtone Nederlanders die onbeschoft zijn, werkschuw, onaangepast, rascistisch enzovoort. Sociale cohesie maken juist dat mensen er niet mee wegkomen. Laten we in zijn algemeenheid mensen zich weer eens leren schamen en fatsoen belangrijker gaan vinden.

Vorig jaar was in mijn stad een oud park helemaal herontwikkeld voor heel veel geld. Bij de feestelijke opening stond er een lint om een veldje met een bordje er aan "Niet op lopen: pas ingezaaid gras" en midden op dat veldje staat er een blond k++jochie met een voetbal aan het spelen. Ik vraag "Jij hebt toch al lezen geleerd op school?" Antwoord "heh?" Bleek dat ma type Tokkie ongeveer naast ons stond en niets deed. Kijk dat soort aso gedrag daar mag wat mij betreft iemand echt op worden aangesproken.

Of de buur aan de andere kant van het appratementencomplex die midden in je gezicht zegt dat de buren daar die de trap niet kunnen vegen als de schoonmaker ziek is "want die hebben een baan.".

De moeder die niet wil gaan werken "omdat in mijn land moeders dat niet doen" en dus verwacht dat de andere vrouwen en mannen in Nederland voor haar haar uitkering gaan verdienen.

"Collega's" die  je vakantiedagen niet willen uitbetalen als je arbeidsongeschikt wordt "want je hebt niet gewerkt" en nooit meer wat laten horen.


En voor diegenen die vanwege geloof, diervriendelijkheid, politieke overtuiging iets niet willen doen en daarom voor een bepaalde baan niet in aanmerking komen: leef met je eigen keuzes! Mijn ouders zijn harstikke Christelijk. Die zal je dus niet op zondag in een restaurant zien eten omdat ze een ander niet willen dwingen op zondag te werken. Mijn vegetarische vrienden zullen niet in een kippenslachterij gaan werken. Een advocaat die ik ken wil alleen voor de werknemers optreden en niet voor de werkgevers.  Dus wil je dan geen hand schudden, probeer het dan te vermijden en zorg dat je een baan hebt waar het zo min mogelijk hoeft.

Wat ik alleen niet aan meneer Rutte zijn betoog begrijp is dat hij vindt dat als iemand niet met de Nederlandse normen en waarden op een lijn wil zitten die beter kan vertrekken maar aan de andere kant als iemand dan in het Kalifaat wil gaan wonen (en dan bedoel ik niet vechten) dan mag dat toch weer niet.

Doordat op het moment Wilders, de PVV, Silvana en dergelijke juist de verschillen tussen ons allen zo aan het uitlichten zijn had ik liever gehad dat de premier heel duidelijk onze eenheid en groepsverplichtingen zou hebben benadrukt. Soms draait het in het leven om aanpassing aan het groter geheel waar je bij hoort.

Wat vindt u?

Zie: Mark Rutte VVD: „Als het jou hier niet bevalt, ga het land uit, ga weg! http://demoslimkrant.nl/home/2017/01/12937.html
Wellicht is mijn boekenblog ook interessant: http://dutchysbookreviews.blogspot.nl/l


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator