De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

02 mei 2016

VACATURE: Recruiter Large Accounts Stadskanaal (COA, IND)


Om ons team in Stadskanaal te versterken zijn wij zoek naar een recruiter die affiniteit heeft met gemeente- en overheidsprofielen. Vind jij het searchen naar de beste kandidaten in een hectische werkomgeving en deze branche een uitdaging. En krijg jij er energie van om voor onze uitzendkrachten een passende baan te vinden? Dan is dit de baan voor jou!
In de rol van Recruiter op onze Large Account vestiging ben je verantwoordelijk voor het werven van flexkrachten voor diverse gemeente en overheidsinstanties in de regio. Binnen de vestiging worden klanten als COA, IND en diverse gemeenten bediend. De focus van jou als recruiter ligt dan ook voornamelijk op het werven en selecteren van overheidsprofielen. Je werft voor vaste en tijdelijke vacatures van middelbaar tot hoger niveau. Je bent hierbij de belangrijkste schakel tussen jouw opdrachtgevers en je flexkrachten. Om tot een optimale match te komen, verzorg je uitgebreide intakes met kandidaten en neem je waar nodig assessments bij hen af. Als recruiter zorg je proactief dat het kandidatenbestand van Start People Large Account up to date is en aansluit op de behoeftes in de markt. Om aan deze behoefte te voldoen weet jij altijd waar en hoe je jouw doelgroep kunt benaderen; via jobboards, social media of je eigen netwerk. Je voert uitgebreide intakes/sollicitatiegesprekken met kandidaten en wanneer flexkrachten bij ons in dienst komen, blijf je nauw bij hen betrokken. Je begeleidt hen in hun loopbaan, reguleert het ziekteverzuim en bent aanspreekpunt op het gebied van personele aangelegenheden.

Wij vragen

 • Jij beschikt over een Bachelor werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 1 jaar commerciële (werk)ervaring;
 • Recruitment ervaring (werk of stage) is een grote pre;
 • Je hebt affiniteit met vacatures gericht op gemeente- en overheidsprofielen;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Eigenschappen die we graag bij je terug zien: communicatief zeer vaardig, flexibel, planmatig werken, stressbestendig, goed om kunnen met ad hoc situaties, geen 9 tot 5 mentaliteit en assertief.

Wij bieden

 • Een salaris tussen de € 2.000 en € 2.250 bruto per maand en daar bovenop 13 ADV dagen, 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling en een reiskostenvergoeding;
 • Een uitgebreid inwerktraject waarbij je diverse trainingen gaat volgen;
 • Ontwikkelingskansen naar bijvoorbeeld senior intercedent en management functies
 • En natuurlijk super leuke & gemotiveerde collega’s!

Over ons

Bij Start People zijn we resultaat- én mensgericht. Deze combinatie onderscheidt ons in de commerciële uitzendwereld waarin we werken. Onze mensen tonen oprechte interesse in de personen die tegenover hen zitten. Of dat nu een flexkracht is op zoek naar geschikt werk of een werkgever op zoek naar een geschikte flexkracht. We zijn er trots op dat we deze verbinding al bijna 40 jaar maken.
Bij Start People werk je vanuit je kracht en daar investeren we graag in. Dat doen we met een uitgebreid inwerkprogramma en een divers aanbod aan opleidingen bij ons eigen Start People College.

 Hier gevonden: https://werkenbij.startpeople.nl/vacatures/recruiter-large-accounts-stadskanaal-stadskanaal-6771/?utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator