De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

26 mei 2016

Terwijl veel BN-ers alleen met de mond voor vluchtelingen klaarstonden deed Johnny de Mol het met daden

De presentator heeft een stichting die vluchtelingen helpt op Lesbos.

 "Vorig jaar ben ik bij de bootvluchtelingen op Lesbos terechtgekomen en is mijn leven in een stroomversnelling geraakt'', vertelt hij daarover. "We zijn voor duizenden mensen eten en onderdak aan het regelen. Ik stop al mijn vrije tijd in dit project en ik merk dat ik me daar heel goed over voel."
Het contrast tussen Lesbos en een grote studioshow is groot. "De eerste drie dagen van Holland’s Got Talent, waarop er meer dan tachtig kandidaten voorbijkwamen, heb ik ’s ochtends tegen mezelf gezegd: 'Óf ik kan dit allemaal heel belachelijk gaan vinden, óf ik ga elke kandidaat net zo veel liefde en aandacht geven als die kinderen op Lesbos.' Nou, dat was makkelijk kiezen, hoor. Het was niet eens een optie om dat eerste te doen. En zo hoort het ook."

Hier gevonden: http://www.nu.nl/achterklap/4266084/johnny-mol-zeurt-niet-bekendheid.html
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator