De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

31 mei 2016

Asieladvocaten komen om in het werk: 20 bellen om er eentje te vinden die wel tijd heeft

Gisteren vroeg een mevrouw mij of ik een asieladvocaat kende die kon helpen met het schrijven van een hoger beroep in de zaak van een asielzoeker die niet zo tevreden was geweest over zijn advocaat in de procedure bij de rechtbank. Nou heb ik een lijst met "oude rotten" waarvan ik weet dat ze heel goed zijn. Die zaten allemaal bomvol en konden niet helpen. Dus dan maar naar de lijst met "jonge honden" en ook daar zaten mensen bomvol. Uiteindelijk een lijstje "ik doe geen asiel maar bel die eens want die is goed" gebeld.

Zou het kunnen dat de rechtshulp aan het overstromen is? Is dan een beroepstermijn van een week voor hoger beroep bij de Raad van State nog wel vol te houden? Wat als ik nu niemand had kunnen vinden? Kan je nog spreken van een effectieve rechtsgang als iemand in zon situatie terechtkomt?Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

2 opmerkingen:

Albert M zei

Wellicht kunnen wij een helpende hand bieden. Bij www.advocaatzoeken.nl zijn meerdere "asieladvocaten" aangesloten die nog elke dag nieuwe asielzoekers helpen. Plaats je opdracht of bel ons direct voor hulp!

John Walls zei

Dat lijstje is dus niet compleet, niks gemerkt

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator