De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

17 april 2016

Multiculti: Waarom zie je zoveel meer verscheidenheid in kleur in Engeland dan in Nederland?

Voor een Britse vriend run ik al jaren de Facebook groep voor zijn stichting die zich bezig houdt met Britse militaire geschiedenis. Een Hollandse niet-historicus die ook nog eens geen militaire achtergrond heeft. Maar ja ik kan goed knippen en plakken op internet.

Nou kwam ik vandaag in een krantenartikel deze foto tegen gemaakt tijdens de herdenking van de honderdjarige sterfdag van iemand.http://www.newhamrecorder.co.uk/news/ceremony_to_remember_east_ham_victoria_cross_hero_1_4490956Op die foto zie je de dominee, de burgemeester, een paar veteranen en vertegenwoordigers van het leger. Valt u ook op hoe gemeleerd het gezelschap is?

Jaren geleden maakten we tijdens mijn afscheidsetentje bij Vluchtelingenwerk een foto van mijn team op een restaurantterras. Die foto die ik dus nu niet kan vinden. Dat krijg je als je pc overlijdt.

Mijn team bestond uit oud en jong. Moslima's met hoofddoek, blonde Hollanders die zo van een schilderij van Rembrandt hadden kunnen aflopen en mensen met verschillende kleuren van spierwit tot donkerbruin.

We vroegen iemand van het gezelschap naast ons een foto voor ons te maken. Waarop die groep zei dat ze zich de hele tijd hadden zitten afvragen wie wij nou waren omdat we zo'n gemeleerd gezelschap waren. Dat was dus opvallend.

Deze week was ik in Leiderdorp bij een bijeenkomst voor potentiele vrijwilligers voor een asielzoekerscentrum. Daar was men overwegend wit.

Ik geloof dat in Voetballand juist deze week veel ophef was over het juist overwegend uit een bepaalde groep gaan bestaan van voetbalverenigingen.

Is dat naast elkaar in plaats van met elkaar leven nou typisch Nederlands?Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.
Korting op kook- & tafelartikelen

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator