De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

04 april 2016

VACATURE: Medewerker Front Office


Medewerker Front Office

Hertogenbosch

Opdrachtomschrijving
Voor de afdeling Publieke Dienstverlening is de gemeente 's-Hertogenbosch per direct op zoek naar een Medewerker Front Office. Het bureau Front Office is verantwoordelijk voor werkzaamheden op contactueel niveau met een individuele burger, een bedrijf of instelling. Het team is onderverdeeld in de groepen telefonie, service punt en ontvangst. Deze vacature valt binnen de ontvangstgroep en heeft een zware component op het vakgebied van burgerzaken. Het gaat om een tijdelijke invulling tot het eind van het jaar.

Vaardigheden

Je bent een kandidaat die:
  • Beschikt over aantoonbare werkervaring met Key2Burgerzaken;
  • Beschikt overaantoonbare werkervaring met digitale kennisbanken;
  • De Engelse taak spreekt.
Dit blijkt uit het CV.
Taken
  • Reguliere burgerzaken balietaken;
  • Opmaken van geboorte- en erkenningsaktes met IPR;
  • Intake vestigingen vanuit het buitenland;
  • Behandelen aanvragen van vreemdelingen en vluchtelingen paspoorten.
Uren per week: 36
Contract: 19-04-2016 t/m 31-12-2016, optie tot verlenging (reageren voor: 08-04-2016 15.00 uur)

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator