De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

15 april 2016

Reacties van Leiderdorpers op de asielzoekers die er in de noodopvang zijn komen wonen.

Sinds een week wonen er asielzoekers in een oude school in Leiderdorp. Het is er nog nooit zo veilig geweest want bepaalde buren zitten de hele dag met hun neus tegen de ruit om te kijken wat er nu weer gebeurt.

Komt er een ambulance? Oh er is vast een vechtpartij geweest. Dat ook een asielzoeker een baby of erger een hartaanval kan krijgen is geen optie.

Vandaag is een wonder gebeurd: Eindelijk werd er een fietsendief in de wijde regio gepakt omdat een buur een asielzoeker een fiets zag stelen.

Een Turkse dame vindt het al helemaal niets. En als Turkse is ze toch geen PVV materiaal zou je zeggen.

Ja die asielzoekers zijn heel gevaarlijk voor kinderen en jonge meiden.

Je hoeft maar iets over die Noodopvang op Facebook te zetten en HUP daar komen ze weer uit het behang. Maar als je zegt: "Ok schrijf dan maar eens op waar je mee zit en dan zal ik het op mijn weblog plaatsen wat IND-ers, DTenV-ers, advocaten en dergelijke lezen dan is het muisstil en/of hoeft het niet.


"die mensen die beleid maken daar valt niet mee te praten ze vertellen alleen maar leugens . Ik heb mij hier al jaren in verdiept en die mensen die nu het beleid maken en uitvoeren die moeten eens de waarheid vertellen aan de Nederlandse bevolking en niet hun kop in het zand steken en daar ben jij er ook een van. Ik heb al vaker een gesprek gevoerd met die mensen die dat beleid maken en uitvoeren maar als ik in discussie ga dan lopen ze weg met hun hoofd naar beneden. Pfff en dat zijn de mensen die beleid maken en uitvoeren totaal geen ballen en daadkracht maar zwak heel zwak."

Wat ik al helemaal niet kan begrijpen zijn mensen die reageren op een bericht dat 90 mensen zich als vrijwilliger hebben aangemeld met opmerkingen als "Laat ze eerst maar eens bejaarden in hun rolstoel gaan rondrijden".

 "Worden die vrijwilligers ook in gezet voor de ouderen mensen onder ons die ook hulp nodig hebben

Juist, 90 mensen voor de opvang maar onze bejaarde blijven hopen op een ommetje omdat niemand hun rolstoel wil duwen. Hoe krom is de samenleving?"
 
Toevallig zat in de zaal iemand waarvan ik weet dat ze net met pensioen is na een leven in een ziekenhuis te hebben gewerkt. En de persoon van dik in de 70 die jaren bij de Sociale Dienst heeft gewerkt. Of de leraar die toch avondschool moet geven in de buurt en dacht dat een extra lesje gratis op het asielzoekerscentrum als hij toch in de buurt was ook wel kon. Mogen dit soort mensen zelf bedenken wat ze in hun onbetaalde vrije tijd gaan doen? Van een aantal weet ik dat ze hun hele leven veel hebben gereisd en een grote belangstelling hebben voor verre landen en vreemde culturen. Als je lijf of je portemonnee dat na een leven werken niet meer toestaat mogen die mensen dan lol hebben aan het geven van Nederlandse les aan buitenlandse mensen?

En als je daar dan tegen in gaat dan ben je natuurlijk een "gutmensch" enzo

"En hulde voor Wytzia Raspe
Ik denk dat zij zelfs een Syrische moordenaar zou verdedigen!!!
Als je maar 1x je mening geeft schiet zij direct in de verdediging"
En dat terwijl je gewoon de wet uitlegt en zeker geen fietsendief laat staan een moordenaar verdedigt (toen ik na jaren IND in de advocatuur ging werken zei ik dat ik strafrecht enorm leuk vond maar alleen als ik bij het OM zou werken). Zucht ik ga me maar gewoon concentreren op mijn twee klassen die graag het keuzevak vremdelingenrecht willen volgen en open staan voor kennis.
Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator