De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

15 april 2016

COA dit kan beter! Slecht voorbereidde informatie middag voor potentiële vrijwilligers bij de Noodopvang te Leiderdorp

Slecht voorbereidde informatie middag voor potentiële vrijwilligers bij de Noodopvang. Negentig  mensen mochten op briefje opschrijven wat ze zouden kunnen bijdragen en wie weet wordt je dan gebeld.

Verbeterpunten:

 1) Als zoveel mensen zich opgeven laat ze zich dan niet allemaal bij 1 meneer van de bewaking hoeven aan te melden en wacht tot alle mensen binnen zijn voor de bijeenkomst van start gaat.

2) Zorg dat je er als vestigingsmanager bent!!!! Die mensen komen naar je toe om gratis mee te willen werken op jouw project dus laat zien hoe je dat waardeert. Ook al hou je alleen een inleiding van 5 minuten;

3) Bereid je presentatie wat beter voor. Wil je dat mensen een VOG aanvragen zoek dan van tevoren uit hoe dat moet;

4) Als je mensen puur hun contactgegevens wil laten afgeven dan kan dat ook over de mail en hoeven mensen geen vrij te nemen;

5) Sla spijkers met koppen en ga gelijk verbinden: Wie wil Nederlands geven? Handen omhoog? Ga je aanmelden bij Piet. Wie wil Engels geven? Loop naar Jan. Kinderopvang? Computerles? etc.

6) Leer van andere vestigingen. In Leiden is er al langer zo'n opvang maar daar wordt niet naar gekeken om dingen van te kopiëren.Dit terwijl daar een goed team van vrijwilligers draait. Met een goed werkende Facebook-pagina.

7) Maak een draaiboek voor nieuwe vestigingen. Zeggen dat er geen lesstof is en mensen maar wat moeten samenstellen legt de lat alleen maar hoger om je aan te melden;

8) Maak duidelijk waarom er betaalde mensen zijn die coordinator zijn maar er ook vrijwilligers worden gevraagd voor die functie.

9) Zijn mensen twee uur je gast? Geef ze een kopje thee of koffie.

10) Deel aanmeldformulieren uit en leg niet 1 velletje neer waar iedereen zich op kan aanmelden. Hoeveel kosten nu 90 kopietjes?


 Als mensen geen salaris krijgen moet je ze vertroetelen!!!!!


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator