De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

04 april 2016

Nagorno-Karabakh fighting: Azerbaijan 'calls truce'

Vroeger het gebied van heel veel asielzoekers. Heeft u nog clienten daar vandaan?

Azerbaijan has announced a "unilateral ceasefire" in fighting with Armenian forces over the disputed Nagorno-Karabakh region.
A defence ministry spokesman said the Azeris were acting in response to international calls to halt violence.
But the Armenia-backed Karabakh forces said this was false and Azerbaijan was continuing to fire shells.
Nagorno-Karabakh has been in the hands of ethnic-Armenian separatists since a war that ended in 1994.
Fighting had continued into Sunday, after clashes left 30 soldiers dead and caused civilian casualties.
The conflict that refuses to go away
Azeris dream of return
Nagorno-Karabakh profile
"Azerbaijan, showing goodwill, has decided to unilaterally cease hostilities," the Azeri defence ministry said in a statement.
It warned it would strike back if its forces came under attack.
But David Babayan, a Karabakh military spokesman, told AFP news agency that fighting had not stopped.
"Fierce fighting is under way on south-eastern and north-eastern sectors of the Karabakh frontline," he said.
Another spokesman, Senor Hasratyan, was quoted by Armenian media as saying Azeri forces were using Grad missiles and heavy artillery to shell the northern Karabakh area of Martakert.
Other reports from Armenia said two Karabakh soldiers had been injured in the fighting.

Lees hier meer: http://www.bbc.com/news/world-europe-35953916

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator