De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

07 september 2012

VACATURE: Stichting Seguro Utrecht zoekt een Sociaal Juridisch Medewerker voor 8u pw

Stichting Seguro Utrecht zoekt een Sociaal Juridisch Medewerker voor 8upw
Stichting Seguro biedt tijdelijke opvang biedt aan ca 10 vrouwen, mannen en hun kinderen, die niet beschikken over geldige verblijfsdocumenten. Stichting Seguro biedt naast tijdelijke woonruimte ook een intensief traject van activering naar een nieuwe zelfstandige toekomst en bij voorkeur legalisering. Deze begeleiding is mogelijk dankzij de inzet van vrijwillige mentoren.
De Sociaal Juridisch Medewerker ondersteunt de ongedocumenteeerde migrant bij het traject gericht op een nieuwe toekomst hier of elders in de wereld. Geeft begeleiding aan de vrijwillige mentoren. Onderhoudt contacten met personen of instellingen die bij de hulp- of dienstverlening aan mensen zonder verblijfsrecht betrokken zijn. Houdt de ontwikkelingen op het terrein van vreemdelingenwetgeving bij.
Wij zoeken een enthousiaste medewerker die voldoet aan de volgende eisen:
-          HBO werk- en denkniveau;
-          Kennis van het asiel- en vreemdelingenrecht;
-          Aantoonbare betrokkenheid bij migrantenproblematiek;
Wij bieden:
-          Een functie bij aanvang van 8 uur per week, mogelijk in de toekomst uit te breiden tot 16 uur per week;
-          De functie is voor anderhalf jaar;
-          Het salaris is op basis van € 2500,- bruto per maand op basis van 36 uur.
Meer informatie over de vacature en de organisatie kunt u vooralsnog vinden via www.fangamusow.nl. Voor meer informatie over de functie, kunt u bellen met: Tineke de Groot, telefoon 06 25328433. Sollicitaties zenden vóór 17 september 2012 (1 week langer dan vermeld op de site) aan info@seguro-opvang.nl.


toegemaild door Rian EderveenLaw Blogs
Law blog
Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator