De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

20 september 2012

Oproep: portretfotograaf zoekt (ex-)asielzoekers die 'het gemaakt hebben'

Oproep: portretfotograaf zoekt (ex-)asielzoekers die 'het gemaakt hebben'. De portretten verschijnen in een boek.

Portretfotograaf Stephan Raaijmakers zoekt voor zijn fotoproject 'a.head' (ex-)asielzoekers die 'het gemaakt hebben'. Een afgeronde studie, een baan, ouderschap, of welke andere vorm dan ook van persoonlijk succes is interessant. Het fotopr oject bestaat uit een reeks portretten, gecombineerd met korte interviews. Het is de bedoeling dat de portretten uiteindelijk in boekvorm verschijnen. Geef je op via stephanraaijmakers@gmail.com en volg het project op http://stephanraaijmakers.photoshelter.com/portfolio (onder 'Portfolio, a.head').

Bron: Vluchtelingenwerk op Twitter
Law Blogs
Law blog
Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator