De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

30 augustus 2011

VACATURE: beslis- en bezwaarmedewerkers IND

Eiffel zoekt per direct, voor 36 uur per week beslis- en bezwaarmedewerkers voor de Immigratie en Naturalisatie Dienst (IND). Standplaats Hoofddorp, Den Bosch, Zwolle of Rijswijk.

Heb jij ervaring met besliswerkzaamheden, houden van hoorzittingen, of het behandelen van bezwaren? Wil jij je vakkennis verder uitbreiden middels een uitdagend project bij de IND? Eiffel zoekt per direct collega's die een uitdaging niet uit de weg gaan!

je bent in staat om zelfstandig opdrachten uit te voeren én teamleden aan te sturen ;
je beoordeelt dossiers op volledigheid, en bereidt conceptbeslissingen voor op bezwaar;
je zit hoorzittingen voor en notuleert indien nodig;
bovendien schrijf je beslissingen op bezwaar, hetzij in samenspraak met de teamleider of Unitmanager, hetzij volledig zelfstandig.
afgeronde juridische opleiding op hbo- of universitair niveau;
Ervaring met bezwaarafhandeling binnen het vreemdelingenrecht of minimaal 1,5 jaar ervaring met bezwaarafhandeling op een ander rechtsgebied;
werkervaring bij IND is een pré;
kennis en ervaring met het algemeen bestuursrecht en vreemdelingenrecht;
analytisch sterke geest, in staat snel zaken te doorzien;
oplossingsgerichte en doortastende persoonlijkheid.
Een uitdagende opdracht met een passend salaris. Het project duurt een aantal maanden, dus we bieden je een contract aan voor bepaalde tijd. Het project geeft je de kans om ervaring op te doen binnen de rijksoverheid en de kans om je te laten zien bij Eiffel. Een ideale opstap voor je carrière.
Harjan Wiersma
m hwiersma@eiffel.nl
t 06-26564444
Law Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator