De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

16 augustus 2011

CU: Schort uitzetten Iraanse christenen op

DEN HAAG – Minister Leers (Immigratie en Asiel) moet de uitzetting van Iraanse christenasielzoekers naar hun land van herkomst voorlopig opschorten.

Dat betoogt ChristenUnie-Kamerlid Voordewind in een serie schriftelijke Kamervragen die hij vrijdagmorgen heeft gesteld naar aanleiding van de dreigende uiteenvalling van een Iraans gezin.

Volgens berichten die hem ter ore zijn gekomen, zouden de moeder en twee kinderen worden teruggestuurd naar Iran, terwijl de vader nog in Nederland de uitkomst van zijn asielprocedure mag afwachten.

Voordewind wijst Leers erop dat volgens een Amerikaans rapport in Iran sprake is van een verdere toename van incidenten tegen religieuze minderheden, onder wie christenen. Ook de autoriteiten treden steeds vaker tegen christenen op.

Bron: http://www.refdag.nl/nieuws/politiek/cu_schort_uitzetten_iraanse_christenen_op_1_581776

Law Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator