De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

16 augustus 2011

Gerd Leers recruteert hordes prostituees

Geplaatst door Tim Engelbart op 16 augustus, 2011 - 15:14 in Frontpage
Aldus Joop.nl, het zogenaamde 'fatsoenlijke antwoord' op weblogs die 'ongefundeerd, tendentieus en nodeloos kwetsend' zijn.
Wanneer je dacht dat het niet gekker kon, blijkt het altijd wel weer een stukje doller te kunnen. Zo meende eerder vandaag Joop.nl, de zwaargesubsidieerde VARA-website, de opmerking te moeten maken dat minister Leers van Immigratie en Asielzaken bordelen vol nieuwe dames van lichte zeden aan het recruteren was. Jawel, u leest het goed: volgens de circuswebsite van clowntje Francisco van Jole wilt dit kabinet niets liever dan gewoon wat meer schaarsgeklede dames achter roodverlichte ramen plaatsen.
De aanleiding om deze opmerking te maken, was het stopzetten van 'reïntegratieprogramma's' voor - let op - uitgeprocedeerde asielzoekers. De PVV zou in het kader van deze cursussen over 'linkse hobbies' spreken, maar ik volsta met de opmerking dat dit medelijdenprojecten zijn voor mensen die helemaal niet zo zielig zijn. Ik vraag me namelijk af waarom de Staat der Nederlanden zich überhaupt bezighoudt met mensen van wie keer op keer is gebleken dat ze geen aanspraak kunnen maken op een verblijfsvergunning. Terecht dus, dat minister Leers hier de stekker uit wil trekken want uitgeprocedeerd word je immers niet zomaar in Nederland. Door uitgebreide asielregelingen die door achtereenvolgende regeringen met CDA, PvdA, VVD, D66 en zelfs de LPF zijn opgezet kan je bij onze rechters behoorlijk verzoeken stapelen.
Dus als je als asielzoeker zo'n vier, vijf, verzoeken hebt gedaan.. en allemaal afgewezen.. tja, dan zie je waarschijnlijk ook wel aankomen dat die zesde het ook niet gaat redden. Kortom, genoeg tijd om je voor te bereiden op de aanstaande terugkeer naar het land van herkomst als ook op het écht allerlaatste verzoek nul op rekest is geserveerd. Daar hoeven geen 'programma's' voor in leven worden gehouden, dat is simpelweg een kwestie van eigen verantwoordelijkheid. Als de uitgeprocedeerde asielzoeker vervolgens liever de illegaliteit of de prostitutie induikt, dan zich per vliegtuig af te laten leveren in het werkelijke thuisland, dan is dat een keuze die voor rekening komt van de asielzoeker zelf. Niet voor die van minister Leers, niet voor die van de regering of van welke rechtse politicus dan ook.
Eigen verantwoordelijkheid: het blijft lastig, voor onze vrienden van Joop.nl.

Bron: http://www.dagelijksestandaard.nl/2011/08/gerd-leers-recruteert-hordes-prostituees


Law Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator