De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

22 augustus 2018

Studiemiddag vreemdelingenrecht en inburgering op 15 september 2018

Bij wijze van fondsenwervingsactie van onze nieuw op te richten stichting die o.a. juridische statushouders een gratis cursus wil gaan bieden en andere activiteiten op het gebied van migratie en integratie wil gaan ontwikkelen organiseren we op 15-9-2018 in de Trouwzaal in het Drents Museum in Assen (paar minuten lopen van het station) een studiemiddag.

Anton Kleijweg, advocaat in Den Haag, zal de kennisuitwisseling over Chavez Vilchez leiden (ouder met NL kind) en o.a. ingaan op de belastingaspecten daaromtrent.

Ikzelf, o.a. docent vreemdelingenrecht, die over de juridische kant van inburgering.

Onder voorbehoud de derde spreker over internationaal privaatrecht (o.a. internationale huwelijken).

Deze studiemiddag staat open voor beginnende belangstellenden tot oude rotten in het vak. 


Inclusief toegang tot de Iranexpositie https://drentsmuseum.nl/nl/tentoonstellingen/iran-bakermat-van-de-beschaving, een lunch en een certificaat te gebruiken voor opleidingspunten (De Orde gaat bekijken hoeveel officiële studiepunten die dag waard is).

Prijs voor deelname: 70/55. Deelnemers betalen 70 euro voor de hele dag. Is iemand nog student/baanloos dan geldt voor diegene een kortingstarief van 55 euro. Ik heb ten minste 15 deelnemers nodig om deze dag door te kunnen laten gaan. Zaal en lunch kosten geld.

De intercity brengt u er in no time over de groene Veluwe en de IJsselbrug bij Zwolle. Een nachtje overnachten in groen Drenthe of bruisend Groningen is een aanrader. Dan kunt u zondag bijvoorbeeld een dagje naar Duits Waddeneiland Borkum met de boot vanuit de Eemshaven.

Vanuit Friesland en Groningen is deze locatie snel te bereiken.

Voor gezinsleden die in het weekend graag met u mee op pad willen biedt niet alleen dit museum een bron van interessante zaken (o.a. veenlijken te zien), Assen zelf heeft een bijzonder warenhuis waar ook een kunstgalerie in is gevestigd: Warenhuis Vanderveen https://nl.wikipedia.org/wiki/Warenhuis_Vanderveen . Ook kunnen uw familieleden de bus nemen en het Gevangenismuseum en de gevangeniskolonie Veenhuizen en het Fochteloerveen natuurgebied gaan bekijken

Het definitieve programma volgt nog. 

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator