VACATURES: op het gebied van het vreemdelingenrecht (advocatuur, rechtbank, IND etc)



VACATURE 1


El-Sharkawi Advocaten is een jong en ambitieus advocatenkantoor. Ons kantoor is gevestigd te Den Haag. Wij verlenen juridische diensten aan particulieren, bedrijven en instellingen.
El-Sharkawi Advocaten is een algemene praktijk met de nadruk op het gebied van ondernemingsrecht, personen- en familierecht alsmede vreemdelingenrecht. Betrokkenheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid omschrijven onze stijl.
Momenteel bestaat ons kantoor uit twee advocaten en een medewerker. Door de sterke groei van onze praktijk in de afgelopen maanden zijn we op zoek naar:
Advocaat-medewerker (m/v)
Een advocaat-medewerker met minimaal 3 jaar ervaring in de advocatuur en in het bezit van een geldige stageverklaring. Wij zoeken een betrokken advocaat met ervaring in een algemene praktijk dan wel op één van de volgende rechtsgebieden: ondernemingsrecht / vreemdelingenrecht. Het betreft een fulltime aanstelling.
Je bent initiatiefrijk, ambitieus, zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk en je beschikt over een scherp analytisch vermogen. Je kunt zelfstandig opereren en staat stevig in je schoenen. Daarnaast ben je bereid om in een klein team samen te werken. Je bent in staat om aan de verdere groei van ons kantoor bij te dragen.
Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met dhr. E. El-Sharkawi, 070 39 22 250.
Schriftelijke sollicitatie met CV kan gericht worden aan mw. A.P.C. Huijgens, Emmapark 14, 2595 ET Den Haag, r.huijgens@elsharkawi.nl

 VACATURE 2

Advocaat
In verband met het vertrek van een van onze advocaten zijn wij op korte termijn op zoek naar een een advocaat met een voltooide beroepsopleiding en een zelfstandige praktijk.
Ons kantoor is gespecialiseerd in een groot aantal rechtsgebieden waaronder arbeidsrecht, huurrecht, asiel- en vreemdelingenrecht, strafrecht, personen- en familierecht, sociaal zekerheidsrecht, en insolventierecht. Onze voorkeur zou uitgaan naar een advocaat gespecialiseerd in het algemeen bestuursrecht waaronder ruimtelijke ordening. Andere specialisaties zijn echter ook bespreekbaar.
Omdat Seegers & Lebouille over een vestiging in Amsterdam en in Badhoevedorp beschikt is zowel kantoor houden in Amsterdam als in Badhoevedorp mogelijk. Het is de bedoeling dat de samenwerking plaatsvindt op basis van kostendeling. Op termijn is toetreding tot de maatschap mogelijk.
Voor inlichtingen over de bovenstaande vacature kunt u zich wenden tot de heer J. (Job) Nijssen of mevrouw M.G.C. (Rigorette) van Riet.
Schriftelijke sollicitaties graag richten aan:
Advocatenkantoor Seegers & Lebouille
t.a.v. M.G.C. van Riet
Egelantiersgracht 576
Tel: 020-2376306
1015 RR Amsterdam
Email: m.vanriet@senl.eu of j.nijssen@senl.eu

VACATURE 3

 Consulent twk (tewerkstellingsvergunningen)

De vacature is ontstaan door verloop in de taskforce Aziatische Horeca. Zij behandelen aanvragen die op grond van deze tijdelijke regeling worden ingediend. Het betreft daarom een tijdelijke vacature voor de periode van één jaar.
 De Consulent TWV behandelt aanvragen TWV, adviesverzoeken GVVA en verstrekt informatie aan werkgevers. Daarnaast worden verzoeken om vrijwilligersverklaringen behandeld en advies gegeven aan de IND inzake marktconformiteit loon en arbeidsmarkttoelatingen. De externe klantcontacten vinden hoofdzakelijk schriftelijk en telefonisch plaats en zijn gericht op de werkgever. Hij/zij is deskundig op het gebied van de Wet arbeid vreemdelingen en aanverwante wet- en regelgeving. Hij/zij is daarnaast goed op de hoogte van de actuele stand van de arbeidsmarkt evenals van recente ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op de behandeling van aanvragen.

 Lees hier verder: https://unique.nl/solliciteren/(v889276)?jbid=indeedusg&igbTracker=296098442

VACATURE 4

Medewerker Behandelen en Ontwikkelen
Immigratie- en Naturalisatiedienst

 Bij het horen van vreemdelingen ligt het accent op de communicatie. Het accent bij het beslissen op asielaanvragen ligt op oordeelsvorming.
- Informeert vreemdelingen over de procedure;
- Hoort vreemdelingen (nader) om inzicht te krijgen in de zaak;
- Stelt in voorkomende gevallen voor om een onderzoek uit te voeren c.q. uit te laten voeren;
- Concipieert een conceptverslag over de bevindingen, laat dit resumpteren en ondertekenen;
- Verstrekt in voorkomende gevallen, na ruggespraak, informatie en advies t.b.v. de zaak;
- Onderhoudt de noodzakelijke functionele contacten, in- en extern.

Lees hier verder: https://www.yacht.nl/vacatures/9056846#jobposting

VACATURE 5
 
(Senior) juridisch medewerker, team bestuursrechtbij de Haagse rechtbank

Als (senior) juridisch medewerker lees je (complexe) juridische dossiers (veelal twee rechtsgebieden) en maak je hiervan een analyse. Op zitting ondersteun je de rechter en stel je het proces-verbaal op. In raadkamer treed je op als gesprekpartner van de rechter en concipieer je  op (summiere) aanwijzingen uitspraken. Je bewaakt het gehele proces van activiteiten om te zorgen voor een efficiënt verloop van de zaak. Je houdt wetgeving en jurisprudentie bij. Bij de senior functie behoren ook werkzaamheden ten behoeve van het team, zoals het opleiden van beginnende juridisch medewerkers.



Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Reacties

Populaire posts van deze blog

Stichting LOS schreef boek "Post Deportation Risk" over de mensenrechten situatie na terugkeer

𝗪𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝘂𝗶𝘁𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 ‘𝗱𝗲𝗿𝗱𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀’

VACATURE: Programma manager bij Forum voor Programma Immigratie & Burgerschap (Migratierecht)

Oude (groot)ouder naar Nederland willen halen kan soms

Immigratiedienst: Minder vaak voordeel van twijfel voor asielzoeker

VACATURE Hoor- en Beslismedewerker IND

Met je buitenlandse partner naar Nederland: 20 tips (artikel van Gart Adang op zijn verzoek geplaatst)

Jurisprudentie van deze week zoals besproken in het advocatenoverleg van 18 januari 2024

Boek geeft gezicht aan vluchtelingenproblematiek - hoe een Koerdische Irakees kapper in Leiden werd

UItspraak: Artikel 8 EVRM bij volwassen gezinsleden (moeder bij dochter)