De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

07 augustus 2018

Er start een nieuwe driedaagse training voor Sleutelpersonen Gezondheid Statushouders bij Pharos

 Gevonden op de website van Pharos:

Start nieuwe training

Er start een nieuwe driedaagse training voor Sleutelpersonen Gezondheid Statushouders. De lesdagen zijn op vrijdag 5 en 19 oktober en vrijdag 9 november. Inmiddels zijn er ruim 70 sleutelpersonen opgeleid en actief in heel Nederland. Lees hier alle informatie over de basistraining voor sleutelpersonen.
De training in het najaar (vrijdag 5 en 19 oktober en vrijdag 9 november) is vol, heb je interesse in een vervolgtraining, neem dan alvast contact met ons op. Stuur een mail naar Inge Goorts: i.goorts@pharos.nl.

Samenwerken met een Sleutelpersoon Gezondheid Statushouders

Sleutelpersonen zijn mensen die zelf gevlucht zijn. Zij weten hoe moeilijk het is voor nieuwkomers om in Nederland hun weg te vinden. Veel sleutelpersonen hebben in het land van herkomst als zorgprofessional gewerkt. Zij werken succesvol samen met gemeenten, welzijnsorganisaties, GGD'en en Vluchtelingenwerk.
In de Infosheet Sleutelpersonen Gezondheid Statushouders vind je onder andere meer over de verschillende rollen die een sleutelpersoon kan vervullen; als voorlichting, bemiddelaar, verkenner en/of adviseur.

Gemeenten, GGD’en en zorg- en welzijnsorganisaties die sleutelpersonen inzetten, regelen in ieder geval: de rol en taken van sleutelpersonen, de begeleiding, de vergoeding en het contract. De inzet en de organisatie ervan is verschillend en veelal afhankelijk van de lokale situatie. In de infosheet lees je ook hoe je zelf aan de slag kan met de inzet van een sleutelpersoon.

Meer over sleutelpersonen 

Bekijk ons dossier over sleutelpersonen, hier vind je onder andere waar de sleutelpersonen al actief zijn en ervaringen van sleutelpersonen.

 Kijk zelf hier op hun site: http://www.pharos.nl/nl/kenniscentrum/algemeen/nieuws/994/nieuwe-inschrijving-mogelijk-voor-training-sleutelpersonen

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator