De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

28 augustus 2018

VACATURE: Consulent (internationaal strategisch procederen) bij VluchtelingenWerk


VluchtelingenWerk Nederland

Consulent internationaal strategisch procederen

VluchtelingenWerk Nederland

Geplaatst op 13-08-2018
Vakgebied:Juridisch
Specialisatie:Fiscaal-juridisch
Regio:Noord-Holland
Standplaats:Amsterdam
Opleiding:WO
Ervaring:5- 10 jaar ervaring
Aanstelling:Tijdelijke aanstelling
Dienstverband:24-32 uur

Vacaturebeschrijving

In verband met het uitbreiden van ons Progamma Strategisch Procederen zoekt de afdeling Expertise (standplaats Amsterdam) per direct een:
Consulent (internationaal strategisch procederen) (m/v), vacature nr 21
24 uur per week, 0,67%
Aanstelling is voor de duur van een jaar.
Wie zoeken wij
Een ervaren en gedreven jurist met kennis van het Europees asielrecht en kennis van het asielsysteem in andere Europese lidstaten.
Wat zijn je hoofdtaken
 • Deskresearch bestaande uit onderzoek naar jurisprudentie, regelgeving en literatuur op het gebied van het GEAS en naar de praktijk in specifieke landen.
 • Bijdragen aan schriftelijke juridische analyses ter ondersteuning van juridische procedures in specifieke lidstaten of bij een van de Europese hoven
 • Leggen en onderhouden van contacten met advocaten en wetenschappers in specifieke landen.
Wat vragen wij
 • WO Nederlands Recht met specialisatie Europees Asielrecht
 • Kennis van buitenlandse rechtssystemen
 • Aanvullende OSR cursussen
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Advies- en schrijfvaardigheden
 • Sterke analytische vaardigheden
 • Ervaring met werken in het buitenland op het gebied van asielrecht.
 • Didactische vaardigheden.
 • Contactuele en communicatieve vaardigheden.
 • Proactief.
 • Omgevingsbewustzijn en Klantgerichtheid.
 • Samenwerking.
 • Zelfstandigheid/initiatief.
Wat wij bieden
Een prettige werkplek in een organisatie die idealisme en professionaliteit combineert. VluchtelingenWerk Nederland kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Sociaal Werk. Wij bieden een salaris van maximaal € 3.988,00 bruto per maand (schaal 9), op basis van een 36-urige werkweek.
Heb je belangstelling?
Stuur dan je sollicitatie vóór maandag 3 september 2018 naar vacatures-lb@vluchtelingenwerk.nl t.a.v. Maureen Dijkman, onder vermelding van functie en vacaturenummer. Informatie over de functie kun je verkrijgen bij Sadhia Rafi, senior consulent (strategisch procederen), tel. contactinformatie / e-mail: srafi@vluchtelingenwerk.nl.
Voor een uitgebreide functiebeschrijving zie bijlage. Online screening en het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de procedure.
VluchtelingenWerk Nederland komt op voor de rechten van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland.
Circa 13.000 vrijwilligers en enkele honderden betaalde medewerkers in het land en op het Landelijk Bureau in Amsterdam zetten zich hier dagelijks vol overgave voor in.
VluchtelingenWerk Nederland is de belangrijkste belangenbehartiger van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland. Ons werk voor vluchtelingen als groep is gericht op zowel de overheid, de politiek, (landelijke) organisaties als het publiek. Naast ons werk als behartiger van hun collectieve belangen staat
VluchtelingenWerk vluchtelingen persoonlijk bij tijdens hun asielprocedure en ondersteunen wij hen in het proces van integratie in Nederland.
De afdeling Expertise is verantwoordelijk voor het bieden van hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van de asielprocedure, landeninformatie en integratie om zo de (rechts)positie van asielzoekers en vluchtelingen in Nederland te verbeteren. Dit doet de afdeling op verzoek van advocaten, vrijwilligers van VluchtelingenWerk Nederland (via VluchtWeb en de Helpdesk) en ten behoeve van de lobby- en communicatie-activiteiten van VluchtelingenWerk Nederland.
De vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
VluchtelingenWerk Nederland streeft ernaar om meer mensen met een vluchtelingenachtergrond in dienst te nemen. Daarom worden zij nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

 Bron: https://juridischevacatures.nl/vacatures/fiscaal-juridisch/consulent-internationaal-strategisch-procederen-4470.html


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context. Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator