De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

14 juni 2012

VACATURE: Medewerker frontdeks IND in Zwolle

Medewerker Frontdesk (M/V)

branche Overheid
vacaturenummer 1121555

Functieomschrijving

Ben jij servicegericht, communicatief vaardig en heb je goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift? Wil jij werken voor mensen, met mensen, door mensen?

Dan zoeken wij jou!

Dit bedrijf is verantwoordelijk voor de uitvoering van het vreemdelingenbeleid in Nederland. Dat houdt in dat zij alle aanvragen beoordeelt van vreemdelingen die in Nederland willen verblijven of Nederlander willen worden. Het kan gaan om vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land. Maar bijvoorbeeld ook om mensen die in Nederland willen werken en wonen. Of om mensen die al zo lang in Nederland wonen dat zij zich Nederlander voelen en daarom willen naturaliseren.

In deze functie beantwoord je telefonisch 1e lijns vragen van o.a. particulieren en bedrijven en maakt waar nodig afspraken. Wanneer je een vraag niet zelf kan beantwoorden, verbind je door naar de 2e lijn. Naast telefoonbehandeling, handel je vragen per e-mail en post af.

Wie zoeken we?:
- Je beschikt over een HBO-diploma
- Je bent klantgericht
- Je hebt callcenterervaring
- Je hebt aantoonbaar affiniteit met juridische zaken
- Je bent klantvriendelijk
- Je hebt kennis van geautomatiseerde systemen
- Je wil tussen de 16 en 32 uur per week werken, verspreid over 4 of 5 dagen in de week.
- De Nederlandse taal beheers je perfect, zowel mondeling als schriftelijk.

Je start eerst met een opleiding. Deze duurt 4 weken en is 32 uur per week, waarna je aan de slag gaat als medewerker Frontdesk.

Geïnteresseerd? Reageer dan via onze Randstadwebsite met je cv en uitgebreide motivatie voor donderdag 15 maart. Stuur daarnaast een volledige sollicitatiebrief naar callflex.zwolle@nl.randstad.com

Contactpersoon


Eva Piscaer
Eva.Piscaer@nl.randstad.com

Vestiging


Zwolle Callcenter (1519)
Oude Vismarkt 46,8011 TB ZWOLLE
038-4989880

Kijk hier om te solliciteren: https://www.randstad.nl/mwp2/faces/baanSollicitatie?sc=0&aanvraagnummer=1121555Law Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator