De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

03 juni 2012

Engelse uitspraak in zaak waarin criminele Somalische Nederlander wordt uitgezet

Het gaat hier om een Somalier die ooit als vluchteling in Nederland is gekomen en Nederlander geworden. Zijn moeder neemt hem op 12 jarige leeftijd mee naar Engeland met een paar andere kinderen. Pa en twee zussen blijven in Nederland. De klager leeft meer dan 5 jaar in Engeland maar is een echte boef. Zijn laatste misdrijf is iemand in de trein beroven met een jachtmes. Hiervoor moet hij jaren de bak in. Vervolgens willen de Britten hem naar Nederland sturen.De klager beroept zich in hoger beroep er op dat de lagere rechter op hte gebied van artikel 8 EVRM en het Europese recht fouten heeft gemaakt bij de juridische interpretatie. De Britse rechter bespreekt dt vervolgens zeer uitgebreid dus in plaats van hier de uitspraak in zijn geheel te plaatsen (daar zou Feedburner van op hol slaan) geef ik u hier de link: http://www.bailii.org/ew/cases/EWHC/QB/2012/1533.htmlLaw Blogs
Law blog Klik op +1 als u dit een interessant artikel vindt en Google zal het dan beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator