De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

30 november 2016

Baanontwikkelingen door minder instroom en meer uitstoom asielzoekers

"Daar gaan we dus: kwamen er vorig jaar bijna 60 duizend asielzoekers naar Nederland, dit jaar worden dat er naar verwachting de helft minder. Verslaggever Remco Meijer: 'Minder mensen weten dat tot oktober van dit jaar ook alweer 20.660 niet-erkende vluchtelingen vertrokken. Dat wil zeggen: uit de procedure vertrokken. Hoeveel mensen daadwerkelijk het land hebben verlaten, is niet bekend.' Dijkhoff liet weten die terugkeercijfers voortaan met enige regelmaat te gaan publiceren, naast de al gebruikelijke gegevens over instroom.

Het gevolg van de krimp: de Dienst Terugkeer & Vertrek is de enige instantie in de sector waar zowel het aantal zaken (van 13 duizend vorig jaar naar nu 17.650) als het personeelsbestand (van 500 naar 600) oploopt.

Bij de immigratiedienst IND en opvangorganisatie COA worden steeds meer banen geschrapt. Bij het COA verliezen meer dan duizend mensen hun baan. Het gaat om werknemers met een tijdelijk contract. Op het hoogtepunt van de asielcrisis telde het COA 4.500 medewerkers. De inkrimping heeft ook gevolgen voor mensen met een vaste aanstelling: door sluiting van locaties zullen zij op andere plaatsen in Nederland aan de slag moeten. "

Zie: http://www.volkskrant.nl/politiek/het-binnenhof-28-november~a4423853/

Hier staan de cijfers: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2016/11/29/kercijfers-asiel-en-migratie


Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator