De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

10 november 2016

VACATURE: Allround agent Basispolitiezorg Bonaire

 

Functieomschrijving

Het Korps Politie Caribisch Nederland zet zich dagelijks in voor verbetering van de veiligheid en leefbaarheid op de eilanden van Caribisch Nederland. Als waakzaam, dienstbaar, daadkrachtig en professioneel allround agent Basispolitiezorg kan Bonaire jou goed gebruiken.
Je draagt bij aan de handhaving van de openbare orde, de veiligheid en de leefbaarheid door het zelfstandig uitvoeren van operationele politietaken. Tijdens de reguliere surveillance verzorg je het toezicht op vreemdelingen.

Functie-eisen

  • Je hebt een politieopleiding op mbo-niveau 4 afgerond en bent bereid waar nodig een aanvullende opleiding te volgen.
  • Je voldoet aan de IBT-eisen conform voorschrift.
  • Je hebt kennis van de relevante onderdelen van het strafrecht, het strafprocesrecht en bestuursrecht.
  • Je hebt kennis van en ervaring met de toepassing van documentatie- en registratiesystemen, bijvoorbeeld ACTPOL.
  • Je hebt kennis van en vaardigheid in conflictbemiddeling.
  • Je hebt kennis van en vaardigheid in noodhulp en incidentmanagement.
  • Je beheerst in woord en geschrift het Nederlands, Papiamento en Engels, en eventueel Spaans.

Rijbewijs

B

Arbeidsvoorwaarden

Salarisomschrijving X  schaal  6   ($ 1574 -  $ 2253)
X  schaal  7   ($ 1796 - $ 2542)
Dienstverband Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Contractduur Tijdelijk met de optie tot vast dienstverband na 1 jaar
Minimaal aantal uren per week 40
Maximaal aantal uren per week 40

Overige arbeidsvoorwaarden

Bovenop het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Houd wel rekening met de beperkte mogelijkheden op de eilanden van Caribisch Nederland. Deze baan valt qua rechtspositie niet onder Algemeen Rijksambtenarenreglement, maar onder Rechtspositiebesluit ambtenaren BES. Hieraan is ook een ander salarisgebouw verbonden.

Bijzonderheden

  • Een antecedentenonderzoek, assessment en medische keuring maken deel uit van de selectieprocedure.
  • Voor deze functie zijn de lokale arbeidsvoorwaarden van toepassing.


 Hier solliciteren: https://www.werkenvoornederland.nl/vacatures/detail/allround-agent-basispolitiezorg-bonaire?utm_source=indeed&utm_medium=jobboard&utm_campaign=organicInteressant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator