De inhoudsopgave - al die andere berichten - staat in de rechter kolom die helaas HEEEEEL langzaam laadt. Scrollen dames en heren!
“All the business of war, and indeed all the business of life, is to endeavour to find out what you don’t know from what you do.” – Sir Arthur Wellesley, Duke of Wellington

"My dear. A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears. "
- Violet in Downton Abbey

"By perseverance the snail reached the ark. "
- Charles Spurgeon

"Not all those who wander are lost."
-Tolkien

21 november 2016

VACATURE: Re-integratieconsulent Statushouders


Re-integratieconsulent Statushouders

Functie omschrijving Re-integratieconsulent Statushouders

Voor een goede opdrachtgever in de regio Leiden zijn wij op zoek naar een commerciële Re-integratieconsulent Statushouders voor 32-36 uur per week voor een opdracht voor een jaar met optie tot verlenging.

Als Re-integratieconsulent Statushouders is je hoofdtaak het begeleiden en bemiddelen van werkzoekenden (specifiek statushouders) naar passend werk. Je hebt de volgende werkzaamheden:
 • Acquireren op passende vacatures;
 • Contacten onderhoudt met werkgevers en het netwerk uitbreidt;
 • Waarborgen van afspraken tussen werkgevers en kandidaat;
 • Begeleiden van de sollicitaties indien nodig;
 • Het toepassen van de tool Loonkostensubsidie en zo de werkgever kan ontzorgen;
 • Verzorgen van gerichte sollicitatiebegeleiding, training en workshops.

Functie eisen Re-integratieconsulent Statushouders

Ben jij op korte termijn beschikbaar, HBO werk en denkniveau, aantoonbare werkervaring met arbeidsbemiddeling en beschik jij over de volgende functie-eisen? Reageer dan snel!
Wat neem je mee?
 • Bij voorkeur ervaring met vluchtelingen;
 • Kennis van de sociale kaart, het lokale netwerk en arbeidsmarkt;
 • Commerciële kwaliteiten ten aanzien van werkgeversbenadering;
 • Kennis van Participatiewet;
 • Globale kennis van vreemdelingenrecht.
Verder ben je resultaatgericht, flexibel, klantgericht en beschik je over uitstekende contactuele vaardigheden.

Bedrijfsprofiel

Het betreft een organisatie die mensen, waar nodig, goed en snel naar zo regulier mogelijk werk helpt. Eigen verantwoordelijkheid van mensen staat daarbij centraal.
Zij zijn dé brug tussen het bedrijfsleven en de werkzoekende en kennen de ondernemers in de regio én de werkzoekende als geen ander en bedienen hen op maat!

Bedrijfscultuur

Het betreft een cultuur waarbij de werkdruk hoog is, je zelfstandig te werk moet kunnen gaan, maar waar ook een goede werksfeer heerst.

Arbeidsvoorwaarden Re-integratieconsulent Statushouders

Je ontvangt een contract van Matchpartner voor de duur van de opdracht met passende voorwaarden. Wij bemiddelen ook zpp'ers!

Wat mag je verder van Matchpartner verwachten?

Een betrouwbare en persoonlijke organisatie die met respect en vertrouwen omgaat met haar kandidaten.
Wij hechten veel waarde aan de wensen van de kandidaten en doen altijd ons best hier aan te voldoen. Denk aan uitdagende functies en ontwikkelmogelijkheden.
Je kan van ons een pro-actieve houding verwachten en wij zullen vanuit jouw profiel en wensen kansen creëren bij onze klanten.
Daarnaast zijn wij transparant en streven wij altijd naar goede communicatie mbt terugkoppelingen, feedback en bereikbaarheid.

Kortom een ontzettende leuke club om voor te werken en waarbij de consultants die voor jou aan de slag gaan ook plezier uitstralen en passie hebben in wat zij doen.

Locatie

Regio Leiden

 https://www.matchpartner-gemeente.nl/vacatures/vacature-re-integratieconsulent-statushouders-regio-leiden-493204-19.html

Interessant artikel? Deel het eens met uw netwerk en help mee met het verspreiden van de bekendheid van dit blog. Er staan wellicht nog meer artikelen op dit weblog die u zullen boeien. Kijk gerust eens rond. Zelf graag wat willen plaatsen? Mail dan webmaster@vreemdelingenrecht.com In verband met geldwolven die denken geld te kunnen claimen op krantenartikelen die op een blog als deze worden geplaatst maar na meestal een dag voor de krantenlezers aan leeswaardigheid hebben ingeboet terwijl wij vreemdelingenrecht specialisten ze soms wel nog jaren gebruiken om er een kopie van te maken voor een zaak ga ik over tot het plaatsen van alleen het eerste stukje. Ja ik weet het: de kans dat u doorklikt is geringer dan wanneer het hele artikel hier staat en een kopie van het orgineel maken handig kan zijn voor uw zaak. Wilt u zelf wat overnemen van dit weblog. Dat mag. Zet er alleen even een link bij naar het desbetreffende artikel zodat mensen niet alleen dat wat u knipt en plakt kunnen lezen maar dat ook kunnen doen in de context.


Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Geen opmerkingen:

Recente berichten


en meer

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator

Lekker gemakkelijk: Neem een e-mail abonnement op deze blog

Leuk dat u vandaag deze weblog leest! Wist u dat u zich kan aanmelden voor een e-mail abonnement? Wanneer ik dan nieuwe berichten plaats krijgt u hooguit eens per dag een mailtje met een overzicht van de nieuwe berichten. Die berichten kunnen gaan over wat er in de krant staat over asielzoekers, migranten of politieke strubbelingen over het vreemdelingenbeleid, maar het kunnen ook interessante uitspraken van de rechtbank of de Raad van State betreffen of nieuw beleid van meneer Teeven. Een abonnement kost u niets. Het enige wat u hoeft te doen is op onderstaande link te klikken en later er om te denken dat u uw wens bevestigt (u krijgt hiervoor een engelstalig mailtje van feedburner dus let op uw spamfilter!!!!)

Subscribe to Vreemdelingenrecht.com blog by Email

Vreemdelingenrecht.com blog Headline Animator